Magazinul online Magazialucostica doreste ca toti clientii sai sa fie cat mai bine informati despre caracteristicile produselor pe care le doresc sa le achizitioneze, si vine in ajutorul lor cu toate informatiile necesare pentru achizitionarea unui generator de curent.

In primul rand trebuie stiut ca generatoarele de curent sunt acele aparate formate din alternatoare de curent si monitoare termice montate pe un suport metalic, cu tamburi antivibratii si panou de comanda. Acestea pot fi folosite pentru situatii de urgenta sau pentru productie ( generarea curentului continuu).

Generatoare de curent pentru toti mesterii profesionisti si nonprofesionisti

Generator-AGT-8203-KSB-trifazat-550x550Sunt mai multe tipuri de generatoare de curent pe care le puteti gasi in magazinul online Magazialucostica, insa cele mai multe dintre acestea se diferentiaza in functie de tipul de combustibil pe care il folosesc, tipul acestora, marimea sau modul de functionare. In functie de aceste caracteristice putem gasi urmatoarele generatoare de curent:

  • Generatoare de curent pe benzina sau motorina
  • Generator monofazat sau trifazat
  • Generatoare de curent cu racire pe aer sau cu racire pe lichid
  • Generatoare fixe sau mobile

Generatorul de curent pe benzina este mult mai silentios ca cel pe motorina insa are un pret mai ridicat, diferente intre acestea fiind si la timpul de pornire, mai ales in timpul anotimpului rece (cele pe motorina pornesc ceva mai greu pe timpul iernii). Diferente care pot afecta confortul dumneavoastra sunt si intre generatoarele de curent cu racire pe aer sau cu racire pe lichid. Cele cu racire pe aer pot fi mai zgomotoase si necesita o aerisire foarte buna.

Generatoarele de curent care produc energie electrica monofazata sau trifazata trebuie alese dupa tipul de energie pe care o ofera tablourile de bransare la reteaua electrica nationala. Locuintele si intreprinderile mici, care nu au mult spatiu de sustinut cu energie electrica, folosesc in principal generatoarele de curent care produc energie monofazata. Generatoarele trifazate sunt construite sa produca intre 230 si 400 de Volti. In functie de tipul tabloului electric se va stabili si amperajul generatorului de curent.

Toate aceste tipuri de generatoare de curent le puteti gasi in magazinul online Magazialucostica sub branduri renumite cum ar fi AGT, Honda sau Stager si la preturi reduse.

Generatoarele de curent electric sunt folosite ca sursa alternativa sau continua, si functioneaza prin transformarea combustibilului in energie electrica.

Tinand cont ca sunt o multime de modele pe care le puteti alege din magazinul online Magazialucostica, trebuie sa luati in calcul urmatoarele lucruri inaintea achizitionarii unuia:

  • Bugetul de care dispuneti. Este cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont, si trebuie sa luati in calcul si faptul ca unele generatoare necesita investitii ulterioare achizitionarii, iar pretul mic pe care il platiti la inceput se poate transforma intr-o suma considerabila
  • Optiunile de alegere. Magazialucostica.ro va ofera o gama larga de generatoare de curent, de cea mai buna calitate si produse sub branduri renumite, care in aceasta perioada pot fi achizitionate la preturi promotionale
  • Scopul pentru care va fi folosit generatorul. Daca se doreste sa se foloseasca un generator ca sursa alternativa de energie pentru locuinta se poate alege unui pe benzina, insa daca se doreste unul pentru alimentarea unui spatiu mai mare sau pentru alimentarea unor utilaje puternice, cel mai potrivit va fi cel pe motorina

Generatoare de mare putere cu livrare la domiciliu

Oferind servicii profesionale complete, cei de la Magazialucostica asigura transportul comenzilor in orice zona a tarii. In cazul in care clientii sau potentialii clienti au nevoie de suport sau doresc sa plaseze o comanda, cei de la Magazialucostica pot fi gasiti la numarul de telefon 0741.077.261 sau la adresa comenzi@magazialucostica.ro