Magazinul online de baterii auto Neobat.ro ofera spre vanzare, printre multe altele, baterii auto speciale pentru Peugeot, cu dimensiuni adaptate in functie de fiecare varianta si cu puteri suficiente pentru a asigura o pornire la rece in 100% din cazuri. Marcile Bosch, Varta si Rombat se regasesc in ofertele de baterie auto pentru Peugeot, indiferent de varianta sau motorizarea de care dispune autovehiculul Peugeot in cauza.

baterie-auto-peugeot

Aceasta disponibilitate asigura tuturor posesorilor de Peugeot linistea ca pot gasi baterii auto la un bun raport calitate – pret, mai ales in mediul online, pe Neobat.ro.

Care sunt variantele de Peugeot si ce baterie auto de la Neobat.ro se potriveste fiecareia?

Pentru ca in functie de varianta de Peugeot , o baterie este mai potrivita decat alta, site-ul Neobat.ro a asigurat chiar in meniul de selectie din partea stanga posibilitatea alegerii in functie de urmatoarele variante:

baterie pentru peugeot

  • Peugeot             206 (34 de baterii, care se asociaza unor motorizari sau altora)
  • Peugeot             207 (34 baterii, potrivite pentru motorizarile din grila)
  • Peugeot             306 (52 de baterii, asadar mult mai multe variante)
  • Peugeot             307 (52 acumulatori auto, de asemenea)
  • Peugeot             308 (52 baterii, din nou)
  • Peugeot             407 (51 de baterii pentru aceasta varianta)
  • Peugeot             Boxer, Expert sau Partner (cate 28 de baterii disponibile)

Asadar, fie de la Bosch, fie de la Varta sau Rombat, exista mai multe posibilitati de alegere a unei baterii care sa se potriveasca cu exactitate exact acelei masini pentru care se doreste schimbarea bateriei auto. Neobat.ro se pliaza in acest mod atat pe nevoile, cat si pe preferintele clientilor, posesori de Peugeot.

Avantajele care insotesc comanda de baterie auto pentru Peugeot de la Neobat.ro

baterie peugeot

Plasarea unei comenzi pe site-ul Neobat.ro cu livrare pentru Bucuresti si Ilfov implica in mod automat livrarea gratuita in maxim 60 de minute. Montajul bateriei la locul stabilit impreuna cu clientul este un serviciu suplimentar, dar mult mai convenabil pentru client, din doua motive: clientul nu mai trebuie sa mearga la o reprezentanta sau la un service pentru montare, sau nu trebuie sa mai piarda timp cu acest lucru.

Celalalt avantaj este ca garantia pentru baterie (de 3 ani, in principiu) se obtine pe loc, la fel, fara sa mai fie nevoie de deplasarea la service.

Un alt avantaj este ca programul de livrari pentru Neobat este zilnic, inclusiv in weekend! Acest lucru inseamna un avantaj pentru posesorii auto care stiu ca nu au nicio speranta in weekend, mai ales duminica, pentru a rezolva ceva la masina. Ei bine, Neobat.ro este site-ul unde bateriile auto pentru Peugeot pot fi comandate si duminica la pranz – in Bucuresti si in Ilfov, va ajunge la locul stabilit in maximum o ora.

Reprezentantii Neobat pot fi apelati pentru informatii suplimentare la numarul 0726.439.089. De asemenea, adresa de e-mail office@neobat.ro este o alta cale de comunicare, asadar toti posesorii de Peugeot care au nevoie de consultanta privind alegerea bateriei potrivite pentru Peugeot pot apela la acest numar, iar daca se doresc informatii in scris, se pot solicita prin e-mail.