Neobat.ro este un magazin online care va pune la dispozitie o gama variata de baterii auto de ultima generatie, produse de brend-uri recunoscute international, precum: Vatra, Rombat si Bosch. De asemenea Neobat ofera si asistenta in montarea acestor baterii auto si garantie aferenta. Un factor important in achizitionarea acestor baterii auto este timpul, de aceea Neobat.ro face posibila achizitionarea acestora folosin comanda online, astfel clientii nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la diverse service-uri pentru a-si schimba bateria auto. Aceasta platforma online incearca sa isi multumeasca clientii oferindu-le un sistem practic si rapid de alegere a bateriei auto potrivita. Si, pentru ca Citroen este o masina de top, aleasa tot mai des de catre romani, Neobat ofera o gama variata de baterii auto pentru acest tip de autovehicul la preturi avantajoase.

Dupa cum a fost mentionat, Neobat.ro comercializeaza baterii auto pentru Citroen chiar AICI, care sunt produse de brand-uri avizate in acest domeniu. Bateriile auto pentru Citroen regasite in cadrul acestui magazin online au preturi avantajoase, intre 100 si 800 de lei, astfel incat toti clienti sa isi poata achizitiona bateria auto potrivita indiferent de suma pe care isi doreste sa o cheltuie.

Cei trei producatori mentionati, Vatra, Rombat si Bosch, au baterii auto compatibile cu orice tip de Citroen, acestea fiind disponibile in cadrul site-ului Neobat.ro.

Caracteristicile tehnice despre bateriile au pentru Citroen oferite de Neobat.ro

Calitatea acestor baterii auto pentru Citroen, care compun gama completa oferita de Neobat, se ridica la nivelul celor mai inalte standarde si, chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteo, acestea vor ajuta autovehiculul. In special iarna, masina, indiferent ca este Citroen sau nu, are nevoie de o baterie auto puternica, precum sunt cele produse de Vatra.

Iata cateva caracteristicii ale acumulatorilor Citroen pe care le puteti gasi la preturi accesibile in cadrul site-ului Neobat.ro:

  • Bateria auto Vatra Black Dynamic – aceasta are o putere de pornire la rece de 100% si se regaseste in gama de care dispune Neobat
  • Bateria auto Bosch S3 – aceasta este specifica vehiculelor fara cerinte alimentare complexe, de asemenea aceasta caracteristica se aplica si bateriei auto Rombat Premier

Acestea sunt doar cateva dintre bateriile auto, si caracteristicile tehnice ale acestora, pe care le puteti gasi in gama variata si completa pe care magazinul online Neobat.ro o pune la dispozitie, urmand ca in cadrul acesteia clientii sa isi gaseasca acumulatorul potrivit nevoilor Citroen-ului pe care il detine.

Puteti comanda online bateria auto potrivita Citroen-ului dumneavoastra

baterie citroen

Dupa ce ati ales bateria auto potrivita Citroen-ului dumneavoastra, Neobat ofera asistenta in montarea acesteia. Profesionistii care compun echipa Neobat vor verifica instalatia electrica, aceasta fiind conditia obligatorie in eliberarea certificatului de garantie.

Achizitionarea unui nou acumulator auto este beneficiul pe care il oferiti Citroen-ului dumneavoastra, in special in aceasta perioada. Achizitionand online una dintre bateriile auto pentru Citroen din cadrul magazinului online Neobat.ro veti economisi timp si bani.

baterii citroen

Pentru mai multe detalii tehnice despre aceste baterii pentru Citroen accesati site-ul oficial Neobat.ro. De asemenea, schipa va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0726 439 089 si la adresa de e-mail: office@neobat.ro.