Magazinul online Neobat.ro va ofera o paleta diversificata de baterii auto ale mai multor producatori, asistenta in ceea ce priveste montarea bateriei, precum si garantia aferenta acesteia. Avand in vedere ca un factor important in momentul in care va decideti sa achizitionati un produs este timpul pe care il puteti acorda acestui lucru, Neobat.ro isi propune astfel sa fie un intermediator intre producatorii de baterii auto si clienti. In aceasta idee a fost creata si pltaforma online a magazinului Neobat.ro prin care va puteti achizitiona online produsul, folosind Comanda Online. Prin urmare nu mai este necesara deplasarea dumneavoastra personala la service-ul Neobat. Pe site-ul magazinului online Neobat.ro este locul in care puteti gasi cu usurinta modelul de baterie pe care masina dumnavoastra il suporta.

Din dorinta de a oferi clientilor o gama diversificata de modele la bateriile auto, precum si la modele de acumulatori auto, magazinul online Neobat.ro si-a ales ca parteneri o serie de producatori recunoscuti pentru experienta in domeniul auto, calitatea si buna functionare a produselor lor in ceea ce priveste domeniul auto. Astfel, printre cei mai cunoscuti producatori de produse auto, parteneri ai magazinului online Neobat.ro, putem mentiona:

  • Baterii Auto VARTA – cu o istorie de mai bine de 125, bateriile auto VARTA sunt fabricate printr-un proces care reduce cu 20% emisiile de carburant
  • Baterii Auto ROMBAT – este cel mai mare producator de baterii auto din Romania
  • Baterii Auto BOSCH – este unul dintre cei mai mari furnizori independeti de componente pentru industria auto

Care sunt avantajele unei baterii si acumulator auto BOSCH?

 baterii auto bosch
Magazinul online Neobat.ro va pune la dispozitie o serie de modele de baterii auto de la BOSCH, fiecare dintre aceste modele avand carateristici si specificatii tehnice diferite, acestea depinzand de tipul de autoturism pe care il detineti. Astfel, bateriile auto si acumulatoarele oferite de magazinul online Neobat.ro, in special cele de la compania BOSCH au o serie de caracterisitici tehnice specifice. Printre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le luati in calcul in momentul in care va achizitionati o baterie sau un acumualtor auto putem enumera:

  • Baterie Auto BOSCH S4 40 Ah – dispune de o putere de pornire la rece de 100%
  • Bateria auto de la BOSCH, model S3 este proiectata pentru vehiculele care nu necesita cerinte de alimentare complexe
  • Baterie auto de la BOSCH, model S4 45 Ah se bucura de o tehnologie moderna care ii asigura o durata de viata mai mare

Cum puteti achizitiona online bateria auto BOSCH potrivita pentru vehiculul tau de pe Neobat.ro ?

baterii bosch

Magazinul online www.neobat.ro in ideea de a facilita comunicarea dintre potentialii clienti si magazin, a creat un site interactiv si eficient prin intermediul caruia ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona online bateria si acumulatorul auto dorit. De asemenea, daca aveti nevoie de asistenta in momentul in care va alegeti modelul de baterie si acumulator auto, Neobat.ro va pune in legatura cu un operator specializat al magazinului online care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Astfel, daca doriti sa achizitionati o baterie auto de la BOSCH pentru masina dumneavoastra, nu ezitati sa accesati site-ul magazinului online Neobat.ro si sa va alegeti modelul de baterie auto potrivita pentru autoturismul dumneavoastra.