Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest se ocupa ca cel mai bine situate apartamente disponibile in Bucuresti sa ajunga la oferte de nerefuzat pentru tine. Pentru ca isi doreste ca tu sa iti gasesti locuinta mult visata, Novum Invest pune pasiune in fiecare proiect demarat, iar apartamentele noi din sectorul 5, zona 13 Septembrie sunt un proiect care continua, cu acelasi succes ca si pana acum.

Apartamentele noi din sectorul 5: cel mai modern proiect Novum Invest

apartamente noi 13 septembrie

Din noul proiect la care lucreaza dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, cu tot profesionalismul de care a dat dovada pana acum, fac parte apartamentele de vanzare din 13 Septembrie Bucuresti. Alegand unul dintre apartamentele de 2 camere sau apartamentele de 3 camere disponibile in imobilul de locuinte din 13 Septembrie, ai sansa de a gasi caminul ideal si sa ai, cu siguranta, o multime de avantaje.

Iata, in continuare, doar cateva dintre avantajele oferite de Novum Invest:

  • Vei descoperi o structura de rezistenta consolidata la apartamentele noi din 13 Septembrie, sectorul 5, Bucuresti. Aceasta are o rezistenta sporita si stabilitate perfecta la solicitarile care pot aparea, in timp, fie ca e vorba de cele statice sau dinamice, fie ca e vorba de cele seismice.
  • In ceea ce priveste finisajele interioare ale unui apartament nou aflat la vanzare in Bucuresti, zona 13 Septembrie, acestea sunt garantate de dezvoltatorul imobiliar. Calitatea si fiabilitatea finisajelor interioare va vor incanta imediat.
  • Materialele de constructii folosite sunt, si ele, de calitate. Apartamentele din 13 Septembrie sunt echipate cu sisteme termice si sanitare proprii.

Comision de 0% la apartamentele noi din 13 Septembrie!

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul imobiliar, Novum Invest a vandut si inchiriat deja 326 de apartamente, din 8 proiecte imobiliare incheiate cu succes. Din avantajele alegerii unui apartament nou din 13 Septembrie face parte si comisionul de 0%, pentru oricare achizitie. Astfel, economisesti o suma de bani cu care iti poti cumpara lucruri noi cu care sa iti mobilezi noua casa.

Ca modalitate de plata, Novum Invest le ofera clientilor sai posibilitatea de a face acest lucru prin metoda care le este cel mai la indemana. Una dintre metode este plata numerar, pe care o gasiti detaliata pe site, la sectiunea de plata “Cash”. Pentru cupluri, mai ales, metoda de plata prin Prima Casa este ideala si extrem de bine cautata. De asemenea, puteti alege sa platiti printr-un credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.

Apartamentele din 13 Septembrie ofera marele avantaj de a fi situate in apropierea celor mai bune cai de acces rapid catre mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoli si gradinite, dar si alte institutii publice de interes.

Pentru a afla mai multe informatii despre noul proiect detinut de dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, poti accesa site-ul oficial. Deoarece este un proiect nou, aflat in desfasurare la acest moment, Novum Invest va continua sa posteze detalii despre alte apartamente noi din 13 Septembrie Bucuresti care apar, intre timp. Contactati specialistii Novum Invest la unul dintre numerele de telefon 0722 434 557 sau 0723 551 494, ori pe adresa de e-mail office@novuminvest.ro.