Plecand de la viziunea ca stilul nu tine cont de varsta, magazinul online PantofioriVeseli.ro ofera o gama variata de produse de incaltaminte pentru copii cu varsta cuprinse intre 0 si 2 ani. Calitatea fiind obiectivul vizat, PantofioriVeseli.ro se axeaza pe atragerea partenerilor care folosesc materiale din piela naturala in producerea atat a pantofilor de fete, cat si a pantofilor de baieti. PantofioriVeseli.ro, in urma unei analize amanuntite si in functie de viziunea lor, si-au ales ca parteneri principali urmatorii producatori de incaltaminte: Bobux, Livie&Luca si Vincent Shoes, producatori care s-au remarcat de-a lungul activitatii lor in producerea de incaltaminte pentru fetite si baieti prin calitatea si design-ul produselor lor.

Ce tip de pantofi preferati pentru baiatul dumneavoastra ?

Alegerea pantofilor pentru baieti poate fi o sarcina extrem de dificiala, mai ales daca baiatul dumneavoastra este inca mic. In aceste conditii trebuie sa se tina cont de o serie de factori precum tipul de piele naturala folosita de magazinul de incaltaminte ales, tipul de talpa precum si confortul piciorului in pantoful purtat. Astfel, magazinul online de incaltaminte pentru copii PantofioriVeseli.ro va pune la dispozitie o gama variata de modele de pantofi pentru baieti de calitate si care se remarca printr-un DESIGN aparte.

In luna martie, magazinul de incaltaminte pentru copii online PantofioriVeseli.ro va surprinde cu noii pantofi pentru baieti, precum si cu ofertele destinate lunii martisorului. Astfel, preturile variaza intre 114 lei si 365 de lei, preturi direct proportionale cu o calitate excelenta a pantofilor alesi. PantofioriVeseli.ro ofera in luna martie urmatoarele modele de pantofi pentru baieti:

pantofi baieti

· Pantofi baieti Emilio din piele naturala bleumarin – Combinatia dintre bleumarin si portocaliu nu a fost niciodata mai fermecatoare. Rezultatul este un pantofior vesel si versatil, numai bun pentru joaca.

· Pantofi baieti Captain din piele naturala bleumarin – combinatia perfecta dintre o sandaluta si un pantof.

· Pantofi baieti sport Rockin’ Casual din piele naturala gri – talpa extrem de flexibila si usoara confera durabilitate si protectie pentru primii pasi ai celor mici.

PantofioriVeseli.ro isi alege partenerii producatori de incalataminte din piele nu numai in functie de calitatea produselor acestora, ci si in functie de posibilitatea lor de diversificare a modelelor de incaltaminte. Astfel, partenerii mentionati anterior au fost alesi si pentru diversificarea culorilor pe care cumparatorii le pot alege atunci cand doresc sa comande un produs. Spre exemplu, culorile cele mai frecvent folosite in producerea pantofilor pentru baieti pe care le puteti alege de pe PantofioriVeseli.ro sunt gri, bleumarin, maro, caramiziu etc.

Cum comand si efectuez plata pe PantofioriVeseli.ro ?

magazin incaltaminte copii

Magazinul de incaltaminte pentru copii PantofioriVeseli.ro pune la dispozitie patru modalitati de plata: plata online in rate sau prin intermediul cardului, prin ramburs sau prin transfer bancar. In ceea ce priveste modalitatea de comanda a produselor dorite puteti opta fie pentru comanda telefonica, fie pentru comanda prin e-mail, iar livarea produselor se efectueaza in maxim 24 de ore de la realizarea comenzii.

Fara indoiala veti gasi perechea de pantofi potrivita pentru baiatul dumneavoastra, cu un design atractiv, accesand magazinul online, PantofioriVeseli.ro!

Vizionati si acest VIDEOCLIP de prezentare a pantofilor pentru baietei!