Patutul copilului dumneavoastra nu trebuie sa reprezinte doar o piesa de design asortata cu restul camerei, astfel ca inainte de a alege culoarea, trebuie sa fiti atenti la aspecte care pot face diferenta in dezvoltarea copilului. Pentru a se dezvolta armonios, patutul trebuie sa fie confortabil si sigur pentru copilul dumneavoastra. Patuturile transformabile sunt multifunctionale si pot fi folosite pana copilul devine adolescent.
Comandati online patutul transformabil de la IlBambino si bucurati-va de un somn linistit, atat dumneavoastra, cat si copilul dumneavoastra!
Odata cu aparitia din ce in ce mai multor magazine cu produse pentru camera copilului, alegerea celui mai bun patut pentru copilul dumneavoastra poate fi o sarcina mult mai dificila decat pare. Cu toate acestea, solutia cea mai buna pare sa fie patutul transformabil.

Ce avantaje ofera un patut transformabil?

patut-transformabil-mykids-silence-alb-roz-cu-leg-4059-6817882

• Patutul transformabil poate fi folosit din prima zi de nastere si pana la varsta de aproximativ 10 ani, deci nu trebuie sa va mai faceti griji cu achizitionarea unui nou patut o data cu cresterea copilului
• Sertarele patutului transformabil sunt foarte spatioase si au o capacitate mare de depozitare in care puteti “ascunde” lucrurile nefolositoare
• In plus, patutul transformabil are si un beneficiu psihologic: copilul dumneavoastra se adapteaza mai usor mediului de dormit, fiind deja familiarizat cu el si neschimbandu-l o data la doi ani.
IlBambino va propune sa investiti inteligent intr-un patut transformabil. Confectionate din materiale de cea mai buna calitate, patuturile transformabile  se convertesc de la patut simplu, pana la tarc, loc de joaca si, odata cu crestere, in pat pentru adolescenti sau birou. Patutul transformabil de la IlBambino vine la pachet cu toate accesoriile necesare: grilajele din fata si laterale (complet detasabile), comode cu sertare si politele usor de demontat. Pretul unui patut tranformabil incepe de la 426 de lei.
Analizati toate variantele si ganditi-va la confortul copilului dumneavoastra atunci cand spuneti “da”. Ce patut veti cumpara pentru copilul dumneavoastra?

Patuturi transformabile de la ilbambinoPlatforma online de parintilor, pe IlBambino gasiti urmatoarele categorii de produse: la plimbare, camera copilului, la masa, igiena si sanatate, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala, gravide si mamici.
Ii gasiti la sediul din Bd. Regiei, nr.6D, sectorul 6, Bucuresti.
Pentru comenzi puteti apela oricare dintre numerele de telefon 0732754171, 0746332032 sau 0767512137, sau prin e-mail, la adresa office@ilbambino.ro. De asemenea, un operator IlBambino va sta la dispozitie pe livechat, pentru a va raspunde la intrebari si a va ajuta sa faceti alegerile potrivite.
Programul IlBambino este de luni pana vineri, in intervalul 09:00-17:30, iar livrarea comenzilor care depasesc 150 de lei este gratuita in Bucuresti. Pentru comenzile mai mici de 150 de lei, costul transportului este de 19 lei in Bucuresti, iar in afara Bucurestiului de 23 de lei.