Dorind sa vina in intampinarea doamnelor pentru noul sezon de primavara, cei de la Leatherbrandsnow au lansat o noua gama de incaltaminte de dama din piele naturala ce cuprinde noi perechi de pantofi si sandale ideale de purtat in acest sezon in care tocmai am intrat.

In aceasta primavara 2016 multe dintre doamne isi doresc o innoire a garderopei vestimentare atat a hainelor cat si a incaltamintei. Incaltamintea este de cele mai multe tori ori piesa vestimentara cheie pentru multe din tinutele de zi cu zi ale doamnelor. O pereche de pantofi de dama din piele de culoare galbena de exemplu poate reprezenta pata de culoare a unei tinute monotone chiar banale care in lipsa unei perechi de incaltaminte din piele nu ar spune mare lucru.

Ce incaltaminte de dama gasiti la Leatherbrandsnow?

logo leatherbrandsAcest magazin online intotdeauna a reusit sa se faca remarcat prin brandurile recunoscute la nivel global printre acestea numarandu-se Rieker, Marco Tozzi, Tamaris si nu numai. Pantofii de dama fabricati de acesti mari producatori ofera o garantie pentru calitatea produselor comercializate de catre cei de la Leatherbrandsnow.

Din noua colectie de primavara face parte si brandul Rieker ce acopera o arie larga de produse incepand de la ghete, continuand cu pantofi si terminand cu sandale. Ultimele doua categorii sunt unele din cele mai purtate articole de incaltat in sezonul de primavara si vara. Pantofii de dama din piele Rieker se fac remarcati   prin talpa foarte flexibila si tocul solid facandu-i sa fie ideali pentru orice doamna care isi doreste o pereche de pantofi de calitate si rezistenta ce va putea fi purtata de-a lungul mai multor sezoane ceea ce ar insemna o investitie avantajoasa pe termen lung.

Incaltamintea germana Marco Tozzi face si ea parte din noile modele de la Leatherbrandsnow. Aceasta cuprinde atat pantofi cu toc si talpa ortopedica, sandale cat si incaltaminte sport, toate aceste modele de incaltaminte de dama din piele adresandu-se unei diversitati de gusturi si nevoi ale doamnelor in materie de incaltaminte. Designul pantofilor din piele Marci Tozzi este in pas cu ultimele trenduri vestimentare astfel incat fiecare doamna care va incalta acesti pantofi va da stil si culoare intregului outfit.

Colectia de pantofi de primavara de la Leatherbrandsnow cuprinde si brandul Tamaris, acesta fiind un alt producator notoriu pe aceasta piata a pantofilor . Categoria de pantofi Tamaris include modele de pantofi Stiletto cu toc ce sunt extrem de populari in randul doamnelor, acestia fiind unii dintre cei mai preferati pantofi ai femeilor. Pantofii Tamaris Stilleto pot fi purtati atat la tinute casual cat si la tinute office oferindu-le o larga versatilitate din acest punct de vedere.

Acestea sunt doar o parte din incaltamintea de primavara pe care o gasiti la Leatherbrandsnow incepand cu aceasta saptamana. Comenzile se pot face online intrand pe site-ul cu acelasi nume sau daca doriti puteti vizita unul din magazinele fizice situate in Bucuresti pe Bvd Pache Protopopescu, Nr. 102 sau Mihai Bravu nr.288.