Pășind prin iarba crudă și proaspătă, aleea îți dezvăluie orizontul pastelat al celei mai frumoase grădini de trandafiri. Inima-ți cântă a iubire pură, sufletul îți tresaltă de atâta splendoare. Intri pe poarta magică a grădinii și descoperi paradisul: ROSY LOVE, o colecție luxoasă, în ediție limitată, ce încapsulează armonia dulce a rozelor în floare și prospețimea unui parfum emblematic – Green Rose – una dintre cele mai iubite arome Sabon. Lasă-te învăluită de ea, respir-o cu nesaț, trăiește-o cu toate simțurile. Închide ochii și imaginează-ți că plutești pe un covor de flori minunate, primește darul dulce al fiecărui trandafir, simte fiorul fiecărei atingeri catifelate. Colecția ROSY LOVE a fost creată pentru tine, cu dragoste…

 

Produsele colecției

 

  • Exfoliant de corp
  • Ulei de duș
  • Loțiune de corp
  • Spumă de baie
  • Piatră parfumată
  • Odorizant pentru mașină

 

 

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro