mamicile adora carucioarele pentru micutii lor

Magazinul online ilbambino a introdus noi modele de carucioare pentru copii care sa acopere toate nevoile acestora indiferent de natura lor si, totodata, sa le ofere mamicilor un confort mare atunci isi duc bebelusul la plimbare. Cei de la ilbambino au avut in vedere toate nevoile micutilor atunci cand au lansat carucioarele standard, 2 in 1 si 3 in 1.

Carucioare 3 in 1 pentru micutii cu nevoi multiple

Carucioarele 3 in 1 reprezinta varianta optima pentru nevoile micutilor in ceea ce priveste transportul acestora atat in aer liber cat si cu masina dat fiind faptul aceste carucioare dispun de scaune auto incluse ce compun intregul carucior. O solutie viabila in ceea ce priveste un astfel de carucior este cel de la ilBambino realizat de firma Graco. Acesta este recomandat copiilor cu varsta de aproximativ 3 ani iar greutatea de 6,5 kg este una foarte mica comparativ cu multe alte carucioare ceea ce il face extrem de usor de manevrat de catre parinti.

Carucioare 2 in1

Aceste carucioare sunt formate din mai multe componente ce pot avea diferite roluri pentru nevoile micutului. Aceste carucioare 2 in 1 pot fi descompuse in componente cum ar landou, acesta putand fi folosit tot pentru transportul celui mic fiind adresat in special bebelusilor foarte mici. Gama de carucioare de la ilbambino cuprinde astfel de modele ce pot oferi multiple avantaje celor care le folosesc. Unele din cele mai cautate astfel de carucioare de copii 2 in 1 sunt cele fabricate de catre compania Adamex, aceasta fiind recunoscuta pentru calitatea carucioarelor pe care le produce. Aceste carucioare dispun de toate utilitatile pentru a li se oferi micutilor siguranta si confort in numeroasele lor calatorii alaturi de parinti sau bunici.

Carucioare standard pentru bebelusi

Aceste carucioare dispun de utilitatile de baza pentru nevoile celui mic, astfel de carucioare avand totodata si un pret mai mic comparativ cu cele de tip 2 in 1 sau 3 in 1. Unele din cele mai populare carucioare standard sunt cele sport. Cei de la ilbambino dispun de astfel de modele de carucioare ce au spatare reglabile in 3 pozitii ceea ce le ofera bebelusilor posibilitatea de a avea o pozitie corecta atat in timpul somnului cat si in afara acestuia. Este binecunoscuta importanta pozitiei micutului in timpul somnului pentru o crestere sanatoasa a acestuia. Alte dotari importante de care dispune aceste carucioare sport de la ilbambino sunt copertina de soare, suport pentru picioare, husa lavabila si nu numai.

logo magazin ilbambinoPentru a descoperi intreaga gama de carucioare pentru copii de la ilbambino, intrati pe site-ul cu acelasi nume si cu siguranta veti fi surprinsa de multitudinea de oferte si de preturile acestora extrem de avantajoase. Comenzile se pot face online sau sunand la numarul de telefon aflat pe site pentru orice fel de informatii.