Pentru siguranta clientilor sai compania Inicinstal asigura cele mai performante sisteme de alarma si de siguranta pentru locuinta oricui doreste sa puna pe primul loc familia si propria casa. Cu o experienta foarte mare in a oferi clientilor sai cele mai bune produse din punct de vedere al sigurantei, compania Inicinstal castiga tot mai mult teren pe piata vanzarilor de sisteme de alarma si de supraveghere. An de an, firma Inicinstal are din ce in ce mai multi clienti pe aceasta ramura, clasandu-se printre primii in vanzari pentru sistemele de alarma.

Totul e mai sigur cu un bun sistem de alarma instalat in cas de la Inicinstal.ro

Pentru a usura munca clientilor sai Inicinstal.ro ofera aceiasi calitate a produselor si serviciilor prin intermediul magazinului online. Firma promoveaza peste 30 de branduri de top din Europa si asigura asistenta tehnica la achizitionarea produselor dorite.

sisteme de alarma

Usurand munca clientelei prin asigurarea serviciilor complete de proiectare si montaj al sistemelor de alarma, Inicinstal face pe placul oricui chiar daca acesta nu are cunostintele necesare pentru alegerea sistemului de alarma potrivit nevoilor sale.

Cele mai cautate marci de sisteme de alarma sunt urmatoarele:

  • DSC
  • Paradox
  • Teletek

Toate aceste sisteme de alarma sunt ideale pentru protejarea locuintei, a magazinelor sau a sediilor si tine la distanta hotii, neavand practic nici o sansa in fata unui sistem de supraveghere eficient si performant instalat.

Sistemul de alarma de la Inicinstal.ro este eficient si ofera siguranta

A folosi un astfel de sistem de alarma poate fi la fel de simplu ca folosirea unui cod pin, sau a unui smartphone, astfel de sisteme fiind foarte eficace in protejarea unei locuinte. Proprietarul va fi anuntat prin intermediul unei conexiuni la internet, prin apel telefonic sau mesaj text scris pe mobil imediat ce sistemul de securitate instalat intra in alerta. Alarmele sunt foarte configurabile, putand fi setate sa nu reactioneze la alerte declansate de  catre animalele de companie.

sisteme alarma

Produsele firmei se livreaza oriunde in tara, in timp util si rapid prin Urgent Curier sau Fan Curier, asigurandu-se montajul exact la destinatie, al intregului sistem de alarma, incepand de la camere de monitorizare video pana la centrale, wireless sau cu fir.

Pentru cei interesati sa vada aceste sisteme de alarma compania pune la vedere toate sistemele de alarma la showroom-ul din Campulung, jud. Arges la adresa Bld. Juramantului, nr. 1.

Alte detalii, cum ar fi montarea se pot obtine cu usurinta apeland numarul de telefon urmator 0348. 730. 930 sau scriind la adresa de e-mail: office@inicinstal.ro. Pentru comenzi la dispozitie sta numarul de telefon  0743 156 330.