Pielea tenului da semne de oboseala, iar ridurile devin tot mai profunde? Daca produsele cosmetice nu mai dau roadele dorite, doamnele si domnisoarele, dar si domnii care isi doresc o fata neteda, fara nicio urma de oboseala sau imbatranire pot apela la tehnica peeling-ului chimic. Aceasta este realizata de echipa Dr Sorin Parasca folosind tehnici de ultima generatie, astfel incat rezultatele sa fie vizibile dupa un timp scurt. Un procedeu simplu si usor de suportat de oricine, peelingul chimic este metoda rapida si fara durere prin care urmeaza sa intineriti cu cativa ani.

Ce indeparteaza peelingul chimic si in ce consta aceasta metoda?

Inainte de a apela la o astfel de tehnica, pacientele sunt interesate de principalele afectiuni pe care un astfel de peeling le poate indeparta cu repeziciune. In cabinetul dr Sorin Parasca, urmeaza sa primiti unul dintre cele mai performante tratamente de peeling chimic, care urmeaza sa inlature:

peeling chimic
• Imperfectiunile pe care tenul le-a suferit odata cu expunerea indelungata la razele ultra-violete, precum petele vizibile;
• Cicatricile de suprafata;
• Pielea descuamata;
• Ridurile foarte adanci, din jurul ochilor, buzelor sau de pe frunte;
• Leziuni grave cauzate de expunerea la soare, precum cele de tip precanceroase.
In functie de gravitatea fiecarei astfel de leziuni, impreuna cu echipa profesionala a dr Sorin Parasca, urmeaza sa stabiliti tipul de peeling chimic la care urmeaza sa fiti supusi. Acesta poate fi unul usor sau superficial, mediu sau intermediar sau unul profund, care poate dura pana la 1-2 ore si care are nevoie si de o sedare usoara, fiind realizat in sala de operatii.

Apelati la profesionisti pentru un rezultat de succes a peelingul-ului chimic

peeling chimic

Daca urmariti un rezultat benefic pentru ten, atunci cand programati o interventie de peeling chimic, apelati doar la cei mai buni. Dr Sorin Parasca, medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, impreuna cu echipa sa de specialisti, urmeaza sa va puna la dispozitie cele mai bune conditii pentru interventiile estetice, precum si consultanta in acest sens, astfel incat sa beneficiati de servicii medicale de ultima generatie.
Pentru programari, apelati la echipa Dr Sorin Parasca la numarul de telefon 0723 513 914 sau la adresele de e-mail sorin.parasca@clinica-estetica.ro/ office@clinica-estetica.ro. O piele sanatoasa este o piele tratata prin tehnici medicale moderne. Apelati la un peeling chimic pentru o intinerire vizibila a tenului, in cel mai scurt timp.