De obicei operatiile estetice sunt asociate femeilor, insa, uneori si barbatii au nevoie de interventii care sa ii ajute sa-si capete increderea in ei, una dintre acestea este operatia de ginecomastie, iar dr. Sorin Parasca o recomanda tuturor barbatiilor cu probleme, aceasta fiind o eroare genetica.

In esenta operatia de ginecomastie este o nevoie. Baietii, adolescentii sau chiar adultii pot suferi chiar de depresie, observand diferentele dintre ei si ceilalti, dar aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul unui doctor cunoscut si apreciat pentru rezultatele sale, precum este dr. Sorin Parasca.

 

Ce reprezinta ginecomastia?

ginecomastie

Ginecomastia este o afectiune ce prevede cresterea sanilor barbatilor. Ginecomastia are trei faze de dezvoltare:

  • Dupa nastere, hormonii pot cauza cresterea sanilor bebelusilor, acesta dispare de la sine fara sa fie necesar un tratament
  • La pubertate, ginecomastia afecteaza aproximativ jumatate dintre tinerii adolescenti de sex masculin. Aceasta, in mod normal, dispare spontan, insa se poate intampla si opusul
  • In jurul varstei a treia, ginecomastia apare din cauza scaderii nivelului de testosteron, iar tendinta de depunere a tesutului adipos este mai mare in jurul saniilor

Operatia de ginecomastia poate fi privita atat ca o operatie estetica cat si ca o necesitate, depinde foarte mult de unghiul in care este privita aceasta problema.

Aceasta problema pe care o intampina unii barbati pot duce la probleme psihologice, din cauza faptului ca sanii dezvoltati ai barbatilor sunt perceputi de catre societate ca lipsa de virilitate, fiind foarte deseori asemanati cu silueta feminina, in special in ziua de astazi cand trupul masculin ce emana virilitate este cel musculos.

ginecomastia

Doctorul Sorin Parasca vine in ajutorul barbatilor ce intampina aceasta eroare genetica. Totul va incepe cu un consult, iar in functie de verdictul pe care il va da dr. Sorin Parasca se va discuta despre o posibila operatie de ginecomastie, acesta decizie fiind luata doar in urma acordului pacientului.

Operatia de ginecomastie este solutia cea mai rapida si eficienta in aceste cazuri.

 

Ce este operatia de ginecomastie?

Operatia de ginecomastie este un pas pe care dr. Sorin Parasca il recomanda tuturor celor ce isi doresc sa scape de eroarea genetica. Operatia de ginecomastie se va realiza in aproximativ doua ore, riscurile unei astfel de operatii sunt minime, insa aceasta va fi benefica atat la nivelului fizicului, cat si la nivel psihic.

Odata ce alegerea a fost facuta, dr. Sorin Parasca va putea incepe planificarea operatiei de ginecomastie.

Lipoaspiratia va fi cea care va rezolva problema de cele mai multe ori, aceasta face parte, aproape intotdeauna, din interventie pentru a fi eliminat excesul adipos. In functie de problema, se face o incizei direct la glanda mamara. Pentru mai multe detalii de tip tehnic intrati la sectiunea proceduri si dati click pe „Ginecomastia” si veti afla toate informatiile de tip medical pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de operatie.

Avand in vedere faptul ca este foarte importanta usurare psihologica, dar si aspectul fizic, pretul nu va mai conta. Dr. Sorin Parasca ofera posibilitatea clientiilor de a se bucura de un aspect fara erori genetice si ii invita pe cei ce sufera sa intre pe site-ul oficial DrSorinParasca.ro sau sa sune la numarul de telefon: 0723 513 914.

drsorinparasca