Firma de organizare de evenimente si de catering Chefsgallery.ro anunta disponibilitatea implicarii pe mai multe planuri in organizarea oricarui tip de eveniment, pentru a fi perceputa drept un partener pe viata al evenimentelor memorabile. Tocmai de aceea, orice tip de eveniment, atat nunta ori botez,cat si de business sau private, poate fi asigurat de aceasta firma de organizari de evenimente profesionala, din Bucuresti. Cei care se afla in cautarea de locatii pentru evenimentele pe care le doresc in Bucuresti pot apela la Chefsgallery.ro si pot sta linistiti din acest punct de vedere.

organizare evenimente bucuresti

Iata cum pe piata de organizare de evenimente, echipa de profesionisti activeaza cu un aplomb rar intalnit si cu o ampla deschidere la nou. Pentru orice provocare intampinata, echipa Chefsgallery.ro este pregatita.

Chefsgallery.ro: organizatori de evenimente in Bucuresti

Evenimentele din Capitala, ori de amploare ori mai restranse, cunosc particularitati vizibile si de aceea, firmele de organizare de evenimente din Bucuresti care pot sa modifice aspectul unui restaurant in functie de evenimentele de care se ocupa sunt dorite si recomandate. In aceasta postura se afla Chefsgallery.ro. iata care sunt evenimentele pe care le organizeaza si ce implica organizarea acestora:

  • Corporate

Acestea sunt evenimente care impun respect in fata oricarui client pretentios, care cauta ceva sobru si impecabil, in acord cu seriozitatea firmei. Chefsgallery.ro asigura o locatie exclusivista si un meniu personalizat intocmai. Sunt doua tipologii de evenimente corporate: intalniri de afaceri si, de asemenea, petreceri corporate

  • Business

Se asigura orice tematica adecvata cerintelor pentru evenimentele de business formale ori informale. Indiferente de provocare, se gaseste o solutie de organizare in saloane destinate acestor evenimente

  • Private

Fie ca este vorba de o aniversare sau o celebrare, acestea se desfasoara de obicei intr-un cerc restrans. Marele avantaj pe care Chefsgallery.ro il are este ca poate cu usurinta sa personalizeze locatia si meniurile astfel incat persoana care se afla in centrul atentiei sa aiba parte de un eveniment care sa fie reamintit peste ani. In acest caz se ofera libertatea ca bauturile racoritoare si tortul sa fie aduse de acasa, sa fie obtinute in regie proprie, urmand ca meniurile sa fie aduse de Chefsgallery.ro, firma care se ocupa de cele mai frumoase evenimente

  • Workshop

Intimitatea totala este asigurata, la fel si mediul prietenos. Se pastreaza o linie fina de discretie astfel incat atmosfera sa devina relaxanta si productiva pentru participantii la workshop

sala evenimente

Organizarile de evenimente in Bucuresti de la Chefsgallery.ro: si nunti si botezuri

In cazul unei nunti, membrii acestei echipe de organizare de evenimente din Bucuresti sunt dedicati trup si suflet fiecarei nunti de care se ocupa. Incepand de la amplasarea si numararea scaunelor si a meselor din restaurantul ales pentru evenimentele acestea, si continuand cu asigurarea meniurilor la un bun raport calitate/pret, partea de organizare se va face resimtita intr-o nunta ca de vis. Un asemenea moment se intampla o data in viata, si trebuie sa fie un moment de neuitat.

Pentru botez, de asemenea moment unic, meticulozitatea este un atu pe care Chefsgallery.ro l-a dovedit de-a lungul anilor si tocmai de aceea nicio petrecere de botez organizata in acest mod nu dezamageste. Sala de evenimente din Bucuresti oferita de Chefsgallery.ro ca spatiu de manifestare a petrecerii va fi potrivita pentru multe zambete, multe poze si mult dans.

Chef’s Gallery poate fi apelata la numarul de telefon 0735.599.599, sau contactata prin e-mail la adresa contact@chefsgallery.ro.

organizare evenimente