Daca sunteti un cuplu de miri care pune accent pe organizarea unei nunti de vis, inca de timpuriu, atunci e normal sa faceti o documentare in privinta locurilor care va ofera cele mai avantajoase preturi si modele de accesorii variate. Magazinul online Mandiva.ro ii asteapta pe toti viitorii miri sa puna in aplicare planurile de nunta, incepand cu detaliile primordiale: invitatiile pentru nunta. Doar pe pagina web, gasiti cea mai variata colectie de invitatii pentru nunta online, la preturi mult mai mici decat v-ati fi asteptat. In modele care sa se adapteze celor mai recente tendinte, invitatiile de nunta marca Mandiva se vor incadra oricarui stil de nunta. Fie ca mergeti pe o linie clasica de eveniment, fie pe una mai indrazneata, Mandiva e pregatita sa va multumeasca si cele mai exigente cerinte.

Zeci de modele de invitatii de nunta ieftine, la indemana dumneavoastra

Nu stiti ce sa alegeti? Nu-i nimic, intrucat magazinul online cu accesorii pentru nunta si botez, Mandiva, va sare in ajutor. Din dorinta de a multumi toate cerintele venite din partea viitorilor miri, magazinul web a dezvoltat o colectie de invitatii pentru nunta variata, eleganta si moderna, pentru ca dumneavoastra sa gasiti tipul exact de accesoriu. Pentru ca invitatia nuntii este precum o carte de vizita, Mandiva va pune la dispozitie cele mai diversificate modele plicuri, precum:
invitatii nunta online
• Invitatii de nunta clasice, care adopta stilul unui viitor eveniment cu o tenta sobra, linistita;
• Invitatii pentru nunta online 3D, pentru un efect deosebit;
• Invitatii de nunta ieftine decupate, baroque sau cu elemente florale;
• Invitatie pentru nunta online, accesorizata cu desene caricaturizate ale mirilor;
• Invitatii funny, pentru nunti care merg pe acelasi stil jucaus si vesel al acestor accesorii;
• Invitatii pentru nunta ieftine papyrus, pentru un aer oriental al accesoriilor nuntii.

Mandiva.ro, magazinul cu cea mai ieftina experienta de cumparare a invitatiile de nunta online

mandiva

Daca nu vreti sa cheltuiti sume exorbitant de mari pentru invitatiile nuntii, atunci optati pentru magazinul web Mandiva, locul unde urmeaza sa gasiti zeci de modele de invitatii de nunta ieftine, prin doar cateva click-uri. Ii gasiti pe cei de la Mandiva pe pagina web a magazinului, dar si la sediul lor din Str. Despot Voda Nr. 14, Sector 2, Bucuresti. Pentru mai multe detalii, echipa magazinului va sta la dispozitie si la adresa de e-mail comenzi@mandiva.ro.