logo bman 2Pantalonii scurti de barbati sunt comercializati cu ajutorul unei echipe formidabile formate din 9 persoane, intr-un cuvant: „Bman”, un magazin online care stie cu exactitate ce poarta barbatul de astazi.

Anotimpul cald al verii aduce cu sine obligativitatea oricarui barbat de a-si innoi garderoba cu un articol vestimentar de nelipsit de altfel, pantalonii scurti de barbati, iar din acest motiv, Bman.ro vine pe piata romaneasca cu produse foarte calitative, superioare altora, si isi invita clientii sa dea o raita pe rafturile sale virtuale, unde vor gasi preturi extrem de avantajoase, promotii interesante, o diversitate mare a produselor, modele si culori atragatoare, in ton cu moda.

Eleganta, frumusetea, nuantele clasice sau moderne, pe care produsele Bman.ro pentru barbati le aduc in aceasta vara, fac din acest magazin online o adevarata atractie.

Pantaloni scurti pentru domni – modele diverse, clasice si moderne

Pantalonii scurti pentru domni sunt piesele de rezistenta ale acestui anotimp, astfel incat Bman.ro se prezinta in fata clientilor sai cu o diversitate importanta, care sa acopere toate gusturile, chiar si cele ale cumparatorilor mai pretentiosi. Indiferent de momentul in care sunt purtati, pantalonii scurti barbatesti trebuie sa arate impecabil: pe o plaja, intr-un parc, la o terasa, intr-o sala de fitness, la un meci de tenis sau fotbal, la piata etc.

Dintre aceste modele, se evidentiaza urmatoarele:pantaloni scurti de barbati culoare verde-337x409

 • Pantalonii scurti de vara pentru barbati, lejeri si confortabili;
 • Pantalonii de vara barbatesti din trening, comozi, care asigura un look casual;
 • Pantaloni scurti cu modele aplicate, moderni si cu un design deosebit, cu modele geometrice sau florale;
 • Pantaloni scurti cu imprimeuri florale, in trend.

Catifelati la atingere, lejeri si confortabili, din material rezistent si superior, de o calitate de netagaduit, pantalonii scurti pentru domni de la Bman.ro promit o vara racoroasa, cu accente de vacanta in fiecare zi.

Imbracamintea pentru barbati – usor de comandat din mediul online

Orice client care isi doreste cu ardoare un anumit produs de la Bman.ro trebuie sa stie ca poate intra in posesia acestuia extrem de usor, iar experienta aceasta va fi una placuta, in asa fel incat sa revina de cate ori isi doreste pentru a o repeta.

Magazinul online Bman.ro pune la dispozitia clientilor sai cateva servicii foarte utile, tocmai pentru ca produsele sale sa poata ajunge in cel mai scurt timp in casele cumparatorilor:

 • Transportul este gratuit indiferent de comanda in toata tara;
 • Returul este gratuit, acest lucru ajutand clientul extrem de mult in convingerea sa de a comanda online produse;
 • Se pot face si comenzi telefonice;
 • Transportul este asigurat de o firma de curierat sau, dupa caz, de Posta Romana;
 • Comenzile sunt livrate in cel mult 48 de ore;
 • Datele personale sunt protejate;
 • Exista si un showroom unde clientul poate proba pantalonii scurti de barbati sau alte produse.

Bman.ro ofera si informatii suplimentare celor care sunt interesati de produsele sale, punand la dispozitie un numar de telefon 0726.488.488, un e-mail: comenzi@bman.ro, dar si adresa firmei: Str. General Teleman 14 – Husi, jud. Vaslui.

pantaloni scurti de barbati culoare gri337x409