Leatherbrandsnow.ro, magazinul online al brandurilor de incaltaminte renumite pentru confort, face o mutare importanta: aduce noi modele de pantofi din piele naturala pentru barbati, majoritatea importate de la producatorul Rieker, iar la modelele existente aplica reduceri consistente. Astfel, se realizeaza o extindere a gamei de produse pentru care calitatea este garantata si totodata se incurajeaza achizitionarea de pantofi de calitate.

In toate imaginile cu titlu de prezentare sau in toate ipostazele in care adevaratii domni se imagineaza imbracati si incaltati, eleganta este un punct forte. In acest context, barbatii eleganti isi poarta ireprosabil tinuta, si nu fac niciun compromis, niciun rabat de la calitate. Pantofii din piele pentru barbati sunt articole destinate completarii unei asemenea garderobe. Leatherbrandsnow.ro va fi cu siguranta accesat de acesti reprezentanti ai sexului puternic, pentru ca aici, articolele de incaltaminte destinate lor sunt ori modele noi si irezistibile, ori modele intalnite pana acum pe site si care au pretul redus.

Cat de deosebiti sunt pantofii din piele pentru barbati adusi acum pe Leatherbrandsnow.ro?

pantofi pentru barbati eleganti

Avand in vedere ca Rieker este marca ce se regaseste pe majoritatea modelelor nou introduse, acesti pantofi de barbati din piele  nou introdusi in gama de care dispune Leatherbrandsnow.ro beneficiaza de un sistem special de amortizare a socurilor si de modele inedite. Asadar, sunt perfecti pentru talpile late si sunt captusiti cu piele. Confortul este maxim. Modelele nou introduse de la Rieker sunt caracterizate de:

 • Talpa flexibila
 • Cusatura de fata pantofului, pentru o rezistenta ridicata
 • Asortare cromatica
 • Perforatii, la unele modele
 • Sireturi sau cu inchidere slip on
 • Varf rotund sau alungit
 • Stantari cu modele geometrice discrete

Despre reducerile de pana la 35% acordate pe Leatherbrandsnow.ro celorlalte modele de pantofi din piele naturala pentru barbati

Reducerile, de pana la 35%, sunt acordate atat la produse importate de la Rieker, cat si de la producatorii urmatori:

 • S.Oliver – daca Rieker are un sistem propriu de amortizare a socurilor, S.Oliver foloseste talpa ortopedica
 • Jomos – pentru un stil elegant dar si casual
 • Marco Santini – design-ul smart-casual le este specific
 • Made in Italy – definit de stilul clasic

Bineinteles, lista cu producatorii de renume de pantofi  din piele pentru barbati este mult mai lunga, si pentru majoritatea modelelor de pantofi existente pe site, reducerea este semnificativa. Pantofii din piele naturala sunt utilizati mai mult pe vreme uscata. In afara de acest impediment, prezinta numai avantaje: nu se formeaza bataturi, gradul de confort este ridicat, rezistenta in timp este garantata, aspectul este unul deosebit, textura este una fina si stilul este foarte bine infatisat.

Asadar, accesarea magazinului Leatherbrandsnow.ro aduce in atentia oricui modele variate de pantofi din piele naturala pentru barbati care se cunosc, se respecta si isi vor binele. In partea din stanga, magazinul dispune de filtre de cautare dupa brand, marime (39-46), stil (casual, clasic, elegant), material (piele neteda, piele intoarsa sau nabuc) si culoare (de la cunoscutele negru si bej la surprinzatoarele culori kaki sau magenta). Atatea posibilitati, noi sau la pret redus, si totul datorita Leatherbrandsnow.ro!

Compania care detine Leatherbrandsnow.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0766.497.847, si prin e-mail la adresa vanzari@leatherbrandsnow.ro.