Pantofioriveseli.ro este un magazin online care are drept scop comercializarea articolelor de incaltaminte pentru copii. Sandalele pentru copii plasate pe piata de magazinul online Pantofioriveseli.ro sunt fabricate de branduri specializate in confectionarea produselor pentru copii. Recent, Pantofioriveseli.ro a lansat o noua colectie de sandale. Parintii pot gasi in aceasta colectie sandale atat pentru baietei, cat si pentru fetite, iar marimile acestora variaza de la 18 la 37. Colectia cuprinde o sumedenie de modele, iar acestea au urmatoarele culori:

  • Sandale pentru copii de culoarea verde
  • Sandale pentru copii de culoarea bleumarin
  • Sandale pentru copii de culoarea roz
  • Sandale pentru copii de culoarea argintie
  • Sandale pentru copii de culoarea fucsia

Cu ce se deosebesc sandalele pentru copii de la Pantofioriveseli.ro fata de restul?

sandale de copii

Pentru a fi ideale, o pereche de sandale pentru copii de calitate, intai de toate, trebuie sa fie confectionata din materiale naturale, adica din piele pentru ca aceasta asigura un grad de rezistenta mai mare fata de cel al produselor din piele ecologica si deopotriva faciliteaza respiratia pielii piciorului. Talpile interioare ale sandalelor pentru copii sunt de asemenea din piele intoarsa, iar cele exterioare sunt dintr-un cauciuc foarte flexibil si usor.

Pe suprafata care atinge solul, talpile exterioare sunt prevazute cu striatii anti-alunecare. Totodata, designul talpilor sandalelor pentru copii este in concordata cu forma piciorului, ceea ce inseamna ca este anatomic. Avand un design anatomic, degetele celor mici vor avea suficient spatiu, iar mersul prichindelului incaltat intr-o astfel de pereche de sandale nu va nici pe varfuri, nici cracanat, ci va fi asemanator cu cel in picioarele goale.

In catalogul virtual al magazinului Pantofioriveseli.ro se afla articole fabricate de urmatorii producatorii:

  • Bobux – sandalele confectionate de acest brand sunt din piele naturala, moi si flexibile astfel incat sa asigure o miscare cat mai fireasca a piciorului
  • Livie & Luca – acest producator si-a dobandit notorietatea pentru ca fabrica articole pentru copii a caror greutate este foarte mica

Pe langa aceste lucruri, brandurile care confectioneaza articolele din colectia pusa la dispozitie de Pantofioriveseli.ro o fac in colaborare cu specialisti in podiatrie. Astfel, sandalele pentru copii din colectia Pantofioriveseli.ro sunt aprobate de „American Podiatric Medical Association”.

Care este designul sandalelor pentru copii din colectia pusa la dispozitie de Pantofioriveseli.ro?

In noua colectie de sandale pentru copii, exista doua modele principale de astfel de articole: unele a caror parte din fata este acoperita si altele a caror parte din fata este neacoperita. Cele cu partea din fata acoperita sunt ideale pentru copii care merg inca de-a busilea, iar cele cu varful descoperit sunt optime pentru copii care pot deja sa isi sustina greutatea si sa mearga.

Cum se pot comanda sandalele pentru copii?

Pantofioriveseli.ro le ofera parintilor posibilitatea de a comanda online o pereche de sandale pentru copii. Astfel, acestia nu vor mai fi nevoiti sa strabata traficul si vor economisi timpul necesar deplasarii la magazin. Puteti scrie pe e-mailul contact@pantofioriveseli.ro sau sa sunati la 0745 155 189, 0730 155 189.