In ultimii ani, pariurile sportive au devenit din ce in ce mai prezente si la noi in tara. Sunt preferate ca sursa de distractie, dar si de castig pentru tot mai multi romani. Desi multi identifica acest tip de activitate cu un viciu care poate distruge vieti si familii intregi, specialistii afirma cu tarie ca, daca pariurile sportive sunt facute in mod responsabil de catre persoane informate in legatura cu acest tip de activitate, ele pot fi nu doar o modalitate placuta pentru petrecerea timpului liber si pentru vizionarea cu mai multa placere a evenimentelor sportive, dar si o sursa de venit importanta.

1

Pentru cei interesati in aceasta activitate, pe care multi o identifica drept una sportiva, exista numeroase surse de informatii care le ofera toate datele pentru ca distractia sa nu se transforme intr-un viciu, pentru ca sumele de bani pierdute sa nu fie uriase sau pentru a nu aparea o dependenta cu privire la ele. Asadar, daca te numeri printre curiosi, nu ezita si descopera aici mai multe informatii care sa te ghideze cu succes in privinta pariurilor.

Iata ce trebuie sa faci pentru a paria in mod responsabil!

Orice activitate trebuie sa fie insotita si de o anumita responsabilitate. Cu atat mai mult cu cat aceasta trebuie sa fie prezenta in cazul pariurilor sportive unde exista un real pericol ca o distractie nevinovata sa se transforme intr-un viciu teribil.

Totusi, nu este cazul sa te sperii! Daca respecti cateva sfaturi simple, aceasta posibilitate este foarte putin probabila. Cunoscatorii in domeniu recomanda respectarea unor reguli de baza care sa te fereasca de orice pericol:

  • Nu te arunca cu capul inainte si nu paria sume mari de bani fara sa te informezi in legatura cu subtilitatile si micile secrete ale desfasurarii pariurilor sportive! Agentiile de pariuri, in special cele online, iti pun la dispozitie toate informatiile necesare, asa ca nu ezita si consulta-le cu atentie. Nu este rau sa apelezi la un prieten care joaca de ceva vreme pentru a te ghida la primele pariuri facute.

 

  • Mai ales pentru incepatori, dar si pentru cunoscatori si cei care pariaza de mai mult timp, o solutie ideala este consultarea ponturilor oferite de agentiile de pariuri online. Daca vrei sa-ti maximizezi sansele de castig si sa te pui la adapost de pericolul pierderii unor sume de bani importante, verifica pe Unibet pontul zilnic si nu ezita sa te folosesti de experienta specialistilor in domeniu.

 

 

  • Nu paria sume foarte mari de bani, mai ales daca esti incepator. Nu te baza doar pe cota pentru a-ti stabili pariul. Sportul este o activitate cu multe surprize si te poate lua prin surprindere. Nu paria nici prea putin pentru ca si castigurile potentiale vor fi mici. Nu exista o suma exacta recomandata pentru joc, dar cei mai multi specialisti in domeniu recomanda investirea unui procent de maxim 10 – 20 % din venitul lunar al unei persoane.

 

  • Consulta intotdeauna cotele si nu te baza doar pe noroc. Trebuie sa stii ca daca aceste cote sunt mai mari, cu atat si posibilitatea castigului este mai mare, dar si sansele de a se indeplini pronosticul scad. Alege pariuri cu cote care nu se afla la extreme. Daca sunt prea mici, castigul potential este infim. Daca sunt prea mari, sansele de a castiga sunt mai indepartate. 2

 

  • Nu juca decat banii care nu iti sunt necesari pentru viata de zi cu zi. Nu vrei sa ajungi in situatia de a nu iti mai putea plati ratele sau intretinerea pentru locuinta. Stabileste-ti o suma de bani pe care chiar daca o pierzi nu ar provoca dificultati in bugetul personal sau al familiei. Incearca sa faci tot posibilul ca sa nu depasesti suma alocata lunar sau saptamanal.

 

  • Bucura-te de fiecare castig! Chiar daca prima tentatie atunci cand ai castigat este sa investesti toti banii obtinuti intr-un nou pariu, aceasta nu este cea mai buna alegere. Opreste o mica parte pentru a juca din nou, dar cea mai importanta parte cheltuieste-o intr-un mod placut, care sa iti dea satisfactii adevarate. Cumpara ceva ce iti doreai de mult timp sau de ce nu, fa un cadou persoanei iubite!

In concluzie, daca esti interesat de petrecerea timpului liber intr-un mod inedit si, in plus, sa ai sansa castigarii unor sume de bani, uneori importante, apeleaza la pariurile sportive, dar numai dupa ce esti sigur ca stii ce trebuie sa faci pentru a nu le transforma intr-un viciu.