Serviciile de instalatii termice oferite de echipa reprezentata de Pasinstal.ro sunt efectuate la un nivel profesional inalt, astfel incat clientii beneficiaza de randamentul maxim al echipamentelor folosite cand vine vorba de incalzire. Mai mult, Pasinstal.ro are o experienta covarsitoare in instalarea oricarui tip de instalatie termica, fiind una dintre putinele firme care reusesc acest lucru.

In general, montajul instalatiilor termice este efectuat de profesionisti aflati pe cont propriu, dar numai serviciile unei firme inchegate si plurivalente prezinta garantia lucrului bine facut. Desi Bucurestiul abunda de firme de instalatii termice, nu multe sunt cele care au o experienta dovedita si o maniera ireprosabila cum are Pasinstal.ro.

De ce sa apelati la montarea instalatiilor termice de la firma Pasinstal.ro?

Recunoscuta in Romania pentru serviciile ireprosabile, apeland la aceasta firma de montare a instalatiilor termice, Pasinstal, veti avea mai multe beneficii:

pasinstal termice

  • membrii acestei echipe de instalatori au o experienta de peste 15 ani in montajul de centrale termice de orice tip
  • Centralele termice pe care le instaleaza pot fi cele de putere mica, de apartament (numai centrale termice pe gaz cu tehnologie in condensare, dupa ultimele modificari din legislatia in domeniu) sau pe lemne, ori centrale pe peleti
  • Pe site-ul Pasinstal.ro exista, la dispozitia clientilor, un calculator online de preturi, care permite aproximarea investitiei; in realizarea calculului se tine cont de centrala in sine, sistemul de tevi, elementele principale cum este vasul de expansiune, precum si fitingurile necesare. Nu este exclus de la calcul nici costul manoperei.

Un prestator de servicii de montaj ale instalatiilor termice care se respecta: firma Pasinstal.ro

instalatii termice pasinstal

Alaturi de serviciile de instalare a instalatiilor sanitare, electrice, de climatizare si de stingere a incendiilor, cele de instalare a instalatiilor termice completeaza cerintele complexe ale tuturor clientilor, indiferent daca vorbim de proiecte personale, individuale, sau de proiecte ale unei companii pentru sedii sau puncte de lucru. Desi cele mai raspandite instalatii termice sunt centralele termice plus componente, mai exista si alte instalatii termice care iau calea montajului daca se apeleaza la Pasinstal.ro. Dintre ele, se evidentiaza doua:

  • instalatii de corpuri cu incalzire statica sau dinamica (radiatoare, convectoare)
  • instalatii de incalzire in pardoseala (cea mai eficienta din punct de vedere al economiei si confortului).

Un fiting in minus sau in plus undeva, un filtru altundeva, un element de calitate instalat pentru protectie, toate acestea fac investitia putin mai mare, dar cu efecte formidabile asupra confortului, randamentului, rezistentei in timp a intregii instalatii, lucruri care sunt cunoscute complet de cei de la Pas Instal.