Fie ca va mutati intr-o casa noua, fie ca aveti nevoie de o schimbare in ceea ce priveste instalatiile electrice, trebuie sa apelati la ajutorul unor profesionisti, pentru siguranta dumneavoastra. Una dintre cele mai solicitate firme din Bucuresti este Pasinstal, deoarece are o experienta de peste 20 de ani in Romania si este renumita pentru serviciile de calitate pe care le presteaza, chiar si peste hotare. Firma din Bucuresti a inceput sa isi ofere serviciile in diverse proiecte cu un grad mic de dificultate, dar in prezent se pot lauda cu cele mai dificile interventii si tipuri de lucrari.

Ce fel de instalatii electrice monteaza Pasinstal?

Instalatiile electrice, de orice tip, au nevoie de specialistii din domeniul electricitatii care sa le monteze, astfel incat dumnevoastra sa va aflati in siguranta si sa nu va faceti griji pentru problemele care ar putea aparea.

instalatii electrice

  • Pasinstal se ocupa de instalatiile de alimentare cu curent electric a diversilor consumatori, pentru tablouri electrice, pentru utilaje electrice si echipamente medicale, echipamente de bucatarie si altele.
  • Firma din Bucuresti se ocupa si cu instalatiile de impamantare sau de legare la pamant, care asigura protectie impotriva izbucnirii incendiilor, deoarece, uneori, tensiunea electrica poate creste atat de mult, incat instalatiile pot lua foc. De aceea, instalatiile de impamantare joaca un rol de o importanta majora in protectia bunurilor materiale si a vietilor oamenilor.
  • Pasinstal realizeaza si montarea paratrasnetelor, care atrag fulgerele si conduc in pamant curentul electric, evitand astfel accidentele naturale.
  • Firma bucuresteana se ocupa si de instalatiile de curenti slabi care transmit curent electric la o intensitate mica catre cablurile de telefonie, instalatii pentru prevenirea incendiilor, televiziune cu circuit inchis si retele de calculatoare.
  • Pasinstal monteaza si instalatii de incalzire electrice, care sunt mult mai eficiente fata de cele clasice, intrucat caldura este dispersata de jos in sus, de-a lungul camerei si va fi consumata eficient, fara a exista riscul de a face risipa.

instalare priza

  • Instalatiile pentru prize si pentru corpuri de iluminat sunt montate in siguranta de echipa specialista din cadrul Pasinstal, deoarece serviciile si lucrarile sunt adaptate in functie de fiecare cladire.

Firma Pasinstal din Bucuresti activeaza pe piata romaneasca de foarte multi ani si a ajuns sa fie considerata firma de renume chiar si international, datorita proiectelor pe care le-a realizat intr-un mod profesionist si eficient.

Echipa a acumulat multa experienta in acest domeniu si este capabila sa execute orice tip de instalatie electrica, indiferent de provocari si de dificultatile intalnite. Din acest motiv, Pasinstal constituie alegerea cea mai buna atunci cand sunteti in cautarea unei firme care sa se ocupe cu montarea instalatiilor electrice.