Institutia financiar-nebancara, CreditFix.ro, ofera in luna martie cea mai accesibila promotie pentru cei care aplica pentru primul credit online urgent. Oricare dintre clientii care aplica pentru primul lor imprumut nebancar beneficiaza de 50% reducere la toata dobanda. O forma de finantare 100% sigura, fara surprize in privinta alocarii banilor sau respectarea indatoririlor, CreditFix.ro transfera banii in contul beneficiarului creditului online urgent in 2 ore, astfel incat acesta sa poata folosi banii intr-un timp optim. Fara a impune conditii de creditare stricte, cu promotii avantajoase, expertii de la CreditFix.ro sunt solutia de imprumut nebancar sigur, rapid si mereu la dispozitia clientilor.

CreditFix.ro- conditii de acordare a creditului online rapid minimale

credit online urgent Pentru ca isi doreste sa ofere cele mai avantajoase conditii de imprumut, CreditFix solicita doar 2 acte minimale, astfel incat oricine sa poata aplica pentru creditul rapid:
• Copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate;
• Copie dupa extrasul de cont aferent contului de incasare venit pe intreaga luna precedenta;
Mai mult decat atat, institutia financiar-nebancara, CreditFix.ro, impune conditii de imprumut usor de indeplinit de oricine, astfel incat aria de clienti multumiti sa fie extinsa. Printre cele mai importante astfel de conditii se numara:
• Varsta minima de 18 ani impliniti;
• Cetatenie romana;
• Posesia unui numar de telefon si adresa de e-mail personala;
• Cont bancar activ, cu card atasat, pe care sa fie transferati banii;
• Sa aveti un venit net lunar de minimum 500 de lei.
Odata indeplinite aceste cerinte, aveti acces la un credit online rapid, pe care sa il incasati in 2 ore de cand ati aplicat pentru banii de care aveti nevoie. Iar odata cu promotia “Daruieste-i zambete”, dobanda pentru imprumutul acordat se injumatateste, iar dumneavoastra va bucurati, odata ce aplicati pentru primul credit urgent online, de avantaje numeroase.

Cum contactati echipa CreditFix.ro pentru un credit online urgent?

creditfix

Pentru a aplica pentru unul dintre creditele urgente online, intrati pe pagina web a institutiei financiar-nebancare si completati formularul de inscriere. Toate detaliile despre viitorul credit urgent online puteti obtine si de la echipa CreditFix.ro, la numerele de telefon 0374.475.000/ 0374.091.000, precum si la adresa de e-mail contact@creditfix.ro. Mereu promta solicitarilor venite, echipa CreditFix.ro va ajuta sa obtineti creditul urgent online intr-un timp scurt si sa va bucurati de banii de care aveti urgenta nevoie, la fel de repede.