Atunci cand iti iei masina de spalat, ai nevoie de detergenti de calitate, ca orice urma de murdarie sa dispara usor de pe vasele tale. Pentru acest lucru, Dacris ’94 va pune la dispozitie cei mai buni detergenti pentru masina de spalat vase. Acestia au cea mai eficienta compozitie, cand vine vorba de eliminarea tuturor tipurilor de grasime animala si vegetala, care s-ar putea regasi pe vasele tale.

detergent masina de spalat vase

Exista detergenti pentru masina de spalat vase perfecti pentru orice tip de masina?

Aici, Dacris ’94 vine cu un raspuns afirmativ, deoarece tocmai in acest magazin online de detergenti vei gasi ceea ce cauti. Asadar, cu detergentii de masina de spalat vase de la Dacris94.ro ai garantia ca se vor potrivi de minune cu masina ta, orice model ar fi aceasta.

Pentru ca, dupa ce speli cu detergent vasele, ai nevoie sa le clatesti cat mai bine, sa scapi de orice urme ale acestuia, Dacris ’94 iti propune sa folosesti si un agent activ de clatire.

  • In primul rand, detergentul pentru masina de spalat vase de la Dacris ’94 este lichid si se dizolva foarte usor in apa. Fiind nespumant, nu vei duce grija ca va ramane spuma pe vasele pe care le-ai spalat. Nu trebuie nici sa te ingrijorezi ca vor ramane grasimi animale sau vegetale, in urma spalarii, pentru ca puterea de degresare a detergentilor pentru masina de spalat de la Dacris ’94 este de ajuns incat sa le elimine complet.
  • Dupa ce ai terminat spalarea, vasele trebuie clatite. Pentru programul de clatire, Dacris ’94 iti propune un agent activ, ce ajuta la clatirea cat mai rapida si mai eficienta a veselei, dar sic a acumularea depunerilor de calcar sa fie anulata. Si acesta, ca si detergentul pentru masina de spalat vase, este ideal pentru folosirea in orice tip de masina pentru vase.

Economisesti bani si timp, cu detergentii pentru masina de vase de la Dacris ‘94

Pentru o utilizare corecta, Dacris ’94 recomanda sa fie citite cu atentie instructiunile de utilizare ale masinii de spalat vase. Pentru ca sunt extrem de eficienti, detergentii Dacris ’94, pot fi diluati si, astfel, sa va puteti bucura de calitatile lor in materie de spalat cat mai multa vreme.

In acest fel, vei economisi atat timp, cat si bani. Nu va mai fi nevoie sa iesi mereu din casa pentru a-ti reface stocul de detergenti pentru masina de spalat vase si nu vei mai arunca atatia bani, incercand tot felul de brand-uri care nu ofera calitatea pe care o astepti. Vei avea o masina de spalat vase ingrijita, asigurandu-i, totodata o durata de viata mai mare.

Deja pe piata de profil din anul 1994, firma Dacris ’94 are ca obiect de activitate atat productia, cat si distributia de produse destinate curateniei. Mai mult, pentru cei interesati, se ocupa si de productia celor mai calitative cosmetice hoteliere.

Pentru mai multe informatii despre detergentii pentru masina de spalat vase de la Dacris ’94, puteti accesa site-ul oficial. In plus, echipa de la Dacris94.ro va pune la dispozitie numarul de telefon 0751 13 10 70, dar si adresa de e-mail office@dacris94.ro.