agende personalizate pret

Specialistii spun ca 9 din 10 persoane care locuiesc in mediul urban au folosit cel putin o data o agenda si materiale care ajuta semnificativ la organizarea si planificarea activitatilor. Tehnologia acapareaza tot mai mult teren si se integreaza tot mai mult in diverse aspecte ale vietii noastre, motiv pentru care magazinul online pintexim.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama impresionanta de agende online personalizate, gandite special pentru a fi daruite colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor.

Agendele online de la pintexim.ro ajuta la mentinerea unei vieti ordonate

Agendele personalizate pot fi folosite in campanii publicitare si de promovare, initiate de diverse companii si organizatii. Agendele personalizate ieftine din gama de produse a pintexim.ro se vor apropia mai mult de preferintele celor care le utilizeaza si ofera multiple alte avantaje, atat proprietarilor, cat si distribuitorilor. Agendele personalizate ieftine destinate campaniilor publicitare pot avea imprimata ca imagine de fundal sigla firmei si va aminti, pe parcursul intregului an 2016 de firma respectiva.

agende personalizate ieftine

Agendele online de la pintexim.ro ajuta la pastrarea evenimentelor importante la locul cuvenit. Astfel, pentru o eficienta sporita, agendele personalizate reprezinta cheia succesului. Agendele online din cadrul magazinului pintexim.ro sunt datate si nedatate, avand dimensiunea A4, unele prezentand spira. Ele sunt in format standard si pot fi personalizate prin serigrafie. Diferite in functie de model, dimensiune si  tiraj, aceste agende personalizate au un pret convenabil oricarui portofel. Clientii pot opta pentru una dintre agendele personalizate disponibile la pintexim.ro:

  • Agende datate personalizate, cu un spatiu limitat alocat fiecarei zile in parte. Acest tip de agenda este ideal pentru aceia care au de indeplinit task-uri si au deadline-uri in fiecare zi
  • Agende saptamanale personalizate. Pentru cei care isi desfasoara activitatea la birou si au activitati de indeplinit la nivel saptamanal, aceste agende sunt ideale
  • Agende nedatate personalizate. Acest tip de agende personalizate nedatate sunt perfecte pentru aceia care vor sa isi noteze fie numere de telefon, fie adrese importante sau lucruri pe care vor sa le tina minte. Fiind nedatate, ele prezinta suficient spatiu pentru orice zi in parte

Indiferent pentru care dintre aceste tipuri de agende vor opta clientii pintexim.ro, acestia vor beneficia de produse de calitate, la preturi extrem de accesibile. Agendele personalizate daruite partenerilor de afaceri nu sunt vazute ca simple accesorii de papetarie, ci mai degraba ca o modalitate de a arata partenerilor faptul ca relatia este fructuoasa.

Intr-o lume aproape complet digitalizata, agendele online de la pintexim.ro isi gasesc inca utilitatea

Agendele personalizate sunt accesorii ce vor fi folosite timp de un an de zile si il vor insoti intotdeauna pe destinatar. Astfel, mesajul se va pastra un timp indelungat, iar pretul cheltuit pentru personalizarea agendelor nu este deloc unul ridicat. Agendele personalizate sunt o optiune excelenta pentru cadouri corporate.

Magazinul online pintexim.ro este o papetarie cu produse ieftine, specifice domeniului de birotica. In acest magazin online puteti gasi de la agrafe de birou, pana la agende si calendare sau pixuri personalizate. Pentru comandarea unui produs de pe site, clientii pot apela unul dintre numerele de telefon disponibile: 0731.302.221 sau 0723.381.669, ori prin e-mail, la adresa pintexim.craiova@gmail.com.