Pompa submersibila de diverse modele si pentru orice intrebuintare se gaseste pe magazinul online Vexio cu preturi avantajoase, pe placul oricarui om muncitor. Vezi oferta pentru o pompa submersibila de pe pagina oficiala a magazinului.
pompa submersibila

Fiind de multi ani pe piata romaneasca si castigand din ce in ce mai multi clienti fideli, magazinul Vexio.ro este un magazin de incredere la care tot mai multi apeleaza pentru a cumpara utilaje sau masinarii fiabile cu o lunga durata de viata.

Castigand din ce in ce mai mult teren, Vexio si-a extins activitatea si in acelasi timp, numarul de produse pe care-l pune la dispozitie pe site a crescut.

Magazinul detine in prezent aproximativ 200 de pompe submersibile dintre care 31 se afla la promotie. Printre acestea se numara firme renumite national si international ce realizeaza produse de inalta calitate precum:

  • Karcher, Stern, Gardena
  • Progarden, Ruris, Taifu, Technik
  • Tricomserv, Cadoppi, Tryton
  • Ebara, Filedmann, Saer, Wasserkonig

Aceste pompe submersibile de calitate din plaja de produse a magazinului online Vexio.ro sunt realizate din otel inoxidabil. Gradul de rezistenta al acestora este sporit. Pot fi folosite pentru alimentarea grandinii sau a casei cu apa. Cele mai multe sunt dotate cu senzori de debit care au rolul de a opri pompa daca nu mai exista apa. Acelasi mecanism inteligent de siguranta exista si la unele modele mai ieftine de motopompe.

Pompe submersibile la preturi avantajoase pe Vexio.ro

Pompe submersibile pe bugetul fiecaruia pot fi intalnite pe Vexio.ro. In functie de scopul pentru care acestea sunt folosite si de dotarile pe care le au, costul pentru o pompa submersibila este mai mic sau mai ridicat.

pompe submersibilePentru a utiliza o pompa submersibila este nevoie evident de o sursa de apa, cum ar fi o fantana, un put sau un bazin de apa subteran. Daca se doreste a se utiliza acest echipament la stopirea legumelor sau udarea pomilor fructiferi este nevoie de instalarea de furtunuri care sa acopere o raza cat mai mare de acoperire si sunt necesare formarea de santuri. Pentru ca pompa submersibila sa fie actionata precum o stropitoare se poate monta aceasta deasupra solului sau sub acesta, daca se doreste ca apa pe care o raspandeste sa ajunga mai usor la radacinile plantelor.

Pentru o buna folosire a pompei submersibila si pentru evitarea suprasolicitarii, cei mai multi specialisti recomanda cumpararea unei pompe submersibile puternice. De obicei forma acesteia este una cilindrica, iar motoarele sunt pe baza de curent eletric.

Achizitionarea unei pompe submersibile din mediul online de pe magazinul Vexio.ro

Achizitionarea din mediul online este o solutie buna pentru a economisi timp, energie si bani. Toate acestea sunt datorate paginii web a magazinului Vexio. La doar un click distanta, cumpararea pompei submersibile potrivite este posibila pe acest magazin.

pompa-submersibilaInformatii referitoare la plasarea comenzii sau la produsele afisate pot fi primite apeland din orice retea numarul de telefon 0374477111 sau scriind un e-mail la adresa comenzi@vexio.ro, un membru al echipei va raspunde prompt oricarei intrebari.