de ce sa apelezi la o firma de catering

Realizarea unor evenimente de instruire este un lucru destul de complex de facut pentru organizatorii de traininguri si seminarii. Pe langa faptul ca trebuie ca acestia sa fie foarte pregatiti din punct de vedere profesional si sa-si planifice cu rigurozitate prezentarea, e necesar sa puna la punct si aspectele legate de catering sau logistica. Astfel, pentru a-si concentra toata atentia asupra lucrurilor esentiale pentru un training, cei mai multi dintre organizatori apeleaza la o firma de catering. De aceea, multi organizatori care tin traininguri in sectorul 1 folosesc si recomanda cu caldura serviciile de la Premier Catering.

Asadar, daca doresti sa ai parte de un eveniment cu adevarat reusit, atunci poti apela la firma PremierCatering pentru servicii de catering in sectorul 1 din Bucuresti, iar reusita acestuia va fi garantata.

Meniuri delicioase pentru toate gusturile

servicii de catering in sectorul 1 din Bucuresti foarte calitativeDaca organizezi un eveniment de instruire in sectorul 1, trebuie neaparat sa apelezi la Premier Catering & Events. Serviciile profesioniste si meniurile diverse vor satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi dintre participanti. Pe site-ul de prezentare ai la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a pune la punct detaliile unui lunch break perfect pentru evenimentul tau.

Serviciile standard de catering pentru seminarii si traininguri cuprind un welcome coffee break, coffee break standard, masa de pranz si, eventual, un coffee break de dup-amiaza. Meniurile de catering sunt alcatuite din bufet rece si salate, bufet cald si bufet deserturi.

Bufetul rece cuprinde cosulete cu satala de telina si nuca, cosulete cu salata de ton si porumb, tartine cu salam crud-uscat, tapenade de masline cu crema de branza Philadelphia. Iar, in ceea ce priveste bufetul cald, meniul cuprinde urmatoarele: miniceafa de porc la gratar, minisnitel piept de pui pane, ciupercute impesmetate, buchetiera de legume, salata de varza/muraturi.

Cand organizezi seminarii si traininguri in sectorul 1, poti opta pentru unul din meniurile standard pentru traininguri si seminarii sau, daca vrei ceva special, echipa de la Premier Catering iti va personaliza meniul, astfel incat sa ai parte exact de evenimentul pe care l-ai planuit.