Vara asta s-au incins preturile chiar si la apartamentele noi care se afla la vanzare in Bucuresti, in special in zona de sud. Liderul pietei imobiliare din Capitala, Premier Imobiliare.ro a dat startul unor reduceri care nu pot fi refuzate de cei care se afla in cautarea unor locuinte.

Una dintre cele mai apreciate zone de catre cetatenii bucuresteni este, fara indoiala, zona de sud, datorita faptului ca in ultima perioada a cunoscut o dezvoltare semnificativa.

Ce tipuri de apartamente noi puteti achizitiona in Bucuresti?

Daca sunteti in cautarea unui nou apartament si daca doriti sa faceti o schimbare benefica, nu ezitati sa apelati la agentia din zona de sud, Premier Imobiliare.ro. Veti fi impresionati atunci cand veti consulta portofoliul acestui dezvoltator imobiliar, intrucat veti putea alege din foarte multe oferte atat pentru garsoniere, cat si pentru apartamentele cu 2 sau 3 camere:

  • In cazul in care sunteti interesati de o garsoniera, puteti opta pentru cea care este amplasata la 8 minute distanta de statia de metrou Dimitrie Leonida. Aceasta garsoniera face parte dintr-un ansamblu rezidential, ceea ce va confera siguranta, iar faptul ca se afla la o distanta mica de mijloacele de transport in comun, de scoli, de supermarket-uri, nu poate fi decat in avantajul dumnevoastra.

apartament nou bucuresti

  • Va intereseaza doua camere? Atunci puteti alege un astfel de apartament, situat chiar langa statia de metrou Aparatorii Patriei. Optand pentru acest imobil cu 2 camere, veti beneficia de o locuinta la cheie, in care au fost facute toate finisajele interioare. Ca si garsoniera mai sus amintita, acest apartament face parte dintr-un ansamblu rezidential nou construit, modern si sigur.

apartamente noi bucuresti

  • Vreti si mai mult? Inseamna ca va doriti un apartament cu 3 camere amplasat in zona 1 Decembrie, unde predomina spatiile verzi si linistea. Acest imobil este perfect pentru o familie cu copii, tocmai datorita faptului ca exista astfel de zone. In plus, cei ce vor opta pentru acest apartament din Bucuresti vor avea in apropiere marile supermarket-uri, dar si gradinite si scoli.

apartament nou

  • La Premier Imobiliare veti gasi si penthouse-uri, tot in zona de sud, mai ales pe langa statia de metrou Constantin Brancoveanu, la cele mai avantajoase preturi, in cazul in care va doriti o locuinta cu adevarat deosebita.

apartament nou in bucuresti

Cum puteti contacta agentia Premier Imobiliare.ro care are noi apartamente de vanzare?

In cazul care v-ati hotarat sa apelati la agentia care este liderul pietei imobiliare din sudul Bucurestiului, veti beneficia de numeroase oferte, care va vor ajuta sa va alegeti apartamentul nou pe care vi-l doriti, la preturi explozive.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea apartementelor noi din Bucuresti, puteti suna la numarul de telefon 0727 737 225 sau puteti trimite un mesaj la adresa de e-mail office@premierimoiliare.ro.