cum sa porti sandalele de dama vara

Sandalele de dama sunt unele din cele mai purtate tipuri de incaltaminte de dame pe care doamnele le prefera la multe tinute fie care vorbim outfit-uri office sau casual. Magazinele de incaltaminte de dama fie cele traditionale offline fie cele online de regula au o gama diversificata de sandale de dama elegante cu care atrag doamnele si domnisoarele. Insa nu toate au oferte speciale ce constau in diverse promotii sau reduceri in aceasta perioada de inceput de vara. In cele ce urmeaza o sa trec in revista cateva din magazinele online ce au in aceasta perioada oferte speciale la sandale pentru femei.

Pantoful Meu – magazinul cu oferte promotionale la incaltaminte de dama

vreau sandale de dama de vara

Pantoful Meu este un magazin ce activeaza de foarte mult timp pe piata de online de incaltaminte de dama obisnuindu-si clientele cu oferte speciale prmotionale de sezon. In aceasta perioada, cei de la Pantoful Meu desfasoara o campanie de MEGA REDUCERI la sandalele de dama cu care doreste sa isi surprinda clientele sau doamnele care doresc sa isi cumpere o noua pereche de sandale de dama.

La Pantoful Meu, sandalele de dama sunt atat de diversificate incat indiferent de gust orice doamna isi va gasi sandalele de dama care i se potrivesc cel mai bine stilului ei vestimentar. Aceste sandale sunt atat cu toc cat si fara toc adresandu-se atat doamnelor care prefera sandalele fara toc, acestea oferind comoditate piciorului iar cele cu toc se adreseaza doamnelor ce prefera stilul mai elegant, sandalele cu toc oferind piciorului o forma frumoasa si feminina in acelasi timp.

Pantofi Diane Marie – magazinul cu sandale de dama cu toc din piele naturala

incaltaminte de dama pentru sezonul cald

Magazinul Pantofi Diane Marie produce si comercializeaza incaltaminte de dama din piele adresandu-se doamnelor pentru care calitatea articolelor vestimentare primeaza si doresc ca tot ceea ce poarta  sa le ofere eleganta si un stil vestimentar unic pe care il emana in viata de zi cu zi. Sandalele de dama din piele naturala sunt fabricate in atelierul propriu cu acelasi nume unde se creaza modele unice si in pas cu trendurile actuale. Preturile sunt un pic mai ridicate comparativ cu alte magazine dar calitatea este una recunoscuta in Romania ca fiind superioara si unica in acelasi timp.

Modlet – magazinul ce ilustreaza stilul feminin elegant si office

logo modlet

Magazinul online Modlet este un magazin mai nou pe piata din Romania acesta facandu-se cunoscut foarte repede prin ofertele speciale adresate atat femeilor cat si barbatilor. In ceea ce priveste sandalele de dama, acestea sunt atat cu toc si fara toc adresandu-se mai multor categorii de cumparatoare indiferent de veniturile acestora mai mici sau mai mari.

In aceasta perioada cei de la Modlet desfasoara o campanie de reduceri la sandale de dama, preturile incepand de la 25 RON, un pret accesibil tuturor doamnelor din Romania.