cum sa porti o geanta la o tinuta in mod elegant

Zevo le face o surpriza tuturor doamnelor cu OFERTE SPECIALE la gentile pentru femei  adresate celor care doresc sa accesorizeze la outfit-urile de primavara  un articol  vestimentar cheie ce va va ajuta sa scoateti  din monotonie orice tinuta.

Preturile foarte mici ce incep de la  35 RON  fac ca gentile online de la Zevo sa fie foarte atractive pentru multe dintre femeile iubitoare de fashion si de accesorii de moda. Colectia aflata la oferte speciale cuprinde o multitudine de genti atat casual cat si office, de mari si mici dimensiuni care sa multumeasca si cele mai exigente doamne in materie de accesorii de dama vestimentare.

Gentile ieftine de dama de la Zevo de tip plic sunt ideale de purtat la tinutele elegante simple  pentru evenimentele office sau diverse dineuri oficiale. Funditele cu care sunt accesorizate aceste genti pentru femei confera o pata de culoare care poate scoate din monotonie simplitatea eleganta a gentii.  Culorile disponibile pentru aceste modele de genti ieftine de dama sunt foarte diverse incepand de la culori deschise precum alb si gri si terminand cu unele mai inchise precum rosu sau negru.  Acestea din urma pot fi folosite in conditiile purtarii unei tinute de culoare deschise careia se doreste sa i se dea o pata de culoare mai inchisa precum rosu sau negru. Prin urmare accesorizarea unei astfel de tinute cu o geanta tip plic rosie sau neagra este ideala.

Genti de voiaj – elegante si confortabile

logo zevoAlte modele de genti ce beneficiaza de o reducere de 34 % sunt cele de tip voiaj acestea fiind foarte incapatoare si potrivite pentru perioada concediilor si nu numai.  Materialul din piele ecologica de calitate le face sa fie rezistente la diverse contacte ceea ce le confera durabilitate in timp putand fi folosite pe o perioada mai lunga de timp. Sistemul de deschidere cu fermoar face ca aceste genti  ieftine pentru dama sa fie ideale de purtat si de accesorizat la multe din tinutele elegante ale femeilor atunci cand pleaca in concediu si nu numai. Totodata buzunarele din interior pot fi folosite pentru depozitarea unor acte sau alte lucruri importante pentru doamne.  Cureaua de umar ii ofera o versatilitate de a fi purtata intr-un mod cat mai elegant si omod pentru doamne. Nu in ultimul timp modelul simplu este evidentiat de anumite elemente metalice de culoare argintie ce contribuie la un design elegant si placut ochiului in acelasi timp.

Rezervari online si ridicari de produs din cele doua showroom-uri din Auchan Berceni si Theodor Pallady

Echipa magazinului Zevo ofera posibilitatea rezervarii gentilor de dama online  pe internet pentru ridicarea acestora din unul din cele doua magazine fizice localizate in Bucuresti in hipermarketurile Auchan Berceni si Theodor Pallady. Acolo consultantii in vanzari de la Zevo va asteapta pentru a ridica produsul astfel incat dvs veti economisi taxa de curier.