invata sa economisesti utilizand un proiector cu ledIn general produsele cu led ofera multe avantaje  celor care le utilizeaza, avantaje de luat in calcul pentru orice foloseste un sistem de iluminare. Comparativ cu produsele incadescenta, cele cu led beneficiaza de o durata mai lunga de utilizare ce poate atinge aproape 50.000 de ore, aceasta fiind principala diferenta intre cele doua categorii de produse de iluminat.

In ceea ce priveste produsele cu led, acestea se impart in mai multe categorii precum becuri, proiectoare, benzi, spoturi, sisteme de iluminat stradal si nu numai. Toate aceste produse acopera o plaja larga de nevoi ale consumatorilor in materie de iluminat aici incluzand atat micile gospodarii cat si marile cladiri si iluminatul stradal.

Unele din produsele cu led  cu o larga arie de utilizare sunt proiectoarele cu led acestea putand fi folosite in multe situatii. Aria de utilizare cea mai des folosita este cea industriala in special in cladirile unde se lucreaza foarte mult. Aceste proiectoare cu led emit o lumina constanta de culoare alba ce nu este obositoare pentru ochi si totodata nu are fluctuatii.

Rezistenta este o alta caracteristica a proiectoarelor cu led, acestea fiind realizate din materiale mai dure care se defecteaza mai greu chiar si in situatia in care acestea sunt supuse unor fenomene meteorologice mai dure.

Proiectoarele acestea consuma si mai putina energie electrica. Astfel, veti economisi considerabil la factura de curent in fiecare luna. Foloseste proiectoare led si vei consuma energie electrica cu pana la 90% mai putin. Sunt ecologice, deoarece nu dauneaza mediului, pentru ca nu polueaza apa, aerul sau solul si nu contin substante toxice precum mercur, sulf, sau gaze toxice.

Contribuie si tu la un viitor mai bun pentru tine si pentru urmasii tai. Poti face asta foarte simplu si eficient prin inlocuirea sistemului tau de iluminare cu unul pe baza tehnologiei LED. Si, in plus, astfel vei avea beneficii si pe termen scurt: vei economisi foarte multa energie electrica si vei plati mai putin pentru asta.