Puietul de peste reprezinta speciile care traiesc sub apa si care evolueaza din icre si este considerat esential pentru colonizarea pastravariilor, in special, si pentru echilibrarea populatiei pestilor in fermele piscicole.

In prezent, tot mai multi detinatori de pastravarii incearca sa cucereasca domeniul acvaculturii si sunt constienti de faptul ca puietul de peste este esential in dezvoltarea afacerilor, astfel ca apeleaza la specialistii din domeniu, care sa ii ajute sa cunoasca cat mai rapid succesul.

De ce este puietul de pastrav marca Dreamfish.ro atat de apreciat de detinatorii de pastravarii?

Una dintre cele mai cunoscute companii care activeaza in acest domeniu este Dreamfish, cunoscuta pentru produsele de calitate pe care le furnizeaza. Bazele ei au fost puse in anul 2011, insa a ajuns sa fie recunoscuta rapid atat national, cat si international. Cei care activeaza in domeniul acvaculturii apeleaza cu incredere la distribuitorul Dreamfish de puiet de pastrav, datorita gradului inalt de calitate pe care il ofera. Puietul de peste de la aceasta companie provine din icre embrionate de import, iar pentru selectia lui a fost necesara o atentie desavarsita.

puiet pastrav curcubeu

Dreamfish.ro importa mai multe feluri de puiet de peste, printre care:

  • Puiet de pastrav, care este potrivit pentru pastravul curcubeu, fantanel si indigen.
  • Puiet de sturion, precum morunul, nisetrul, cega, pastruga, besterul si sturionul Siberian.
  • Puiet de peste de apa dulce, precum puietul de salau, de biban european, de stiuca, de caras si de somn.
  • La cerere, Dreamfish poate furniza si alte specii de puiet de pastrav.

Una dintre cele mai cautate categorii in Romania este puietul de pastrav, fiind ideal in consolidarea pastravariilor, pentru a asigura o dezvoltare oportuna pestilor.

pastrav puiet dreamfish

  • Puietii de pastrav Dreamfish sunt alegerea ideala, pentru ca sunt de inalta calitate
  • Compania este recunoscuta printre detinatorii fermelor piscicole, pentru ca furnizeaza puiet de pastrav cu o imunitate crescuta, care provin din cele mai bune icre embrionate de import.
  • Puietii de pastrav au fost atent selectionati si nu au paraziti sau boli.
  • Dreamfish trimite clientilor puietul de pastrav in containere speciale de transport.
  • Preturile pentru puietii de pastrav sunt avantajoase, insa pot varia, in functie de periada in care faceti comanda, dar si de cantitate si gramaj.
  • Produsele sunt premium si sunt distribuite la standarde europene.

Compania Dreamfish.ro pune la dispozitia clientilor sai numeroase avantaje si ii trateaza cu respect si seriozitate, pentru a ii ajuta pe detinatorii fermelor piscicole si pe cei care activeaza in domeniul acvaculturii sa cunoasca o crestere rapida pe piata romaneasca.