Clack International Solutions este lider pe plan mondial, de peste 65 de ani, in distribuirea de echipamente profesionale pentru purificarea apei. Clack International Solutions este prezent in 40 de tari, de-a lungul a trei continente.

In vederea promovarii unui stil de viata sanatos, Clack.ro prezinta o gama cuprinzatoare de filtre de apa cu osmoza inversa. Durata de viata a acestor echipamente este mare, dat fiind faptul ca la fabricarea lor s-au utilizat tehnologii de ultima generatie si materiale de inalta calitate. In ciuda tehnologiei pe care o au la baza filtrele de apa cu osmoza inversa, preturile de achizitie ale acestor echipamente sunt avantajoase. Montarea lor are loc intr-un timp rapid, echipamentele nu ocupa mult spatiu si, fiind destinate publicului larg, se pot folosi cu usurina de catre oricine.

Pachetul de servicii oferit clientilor de Clack.ro nu rezida doar in furnizarea filtrelor de apa cu osmoza inversa, ci mai cuprinde si urmatoarele:

 • Diagnosticarea problemei pe care o are apa
 • Oferirea unor solutii eficiente, aflate in concordata cu fiecare spatiu
 • Livrarea si instalarea filtrelor de apa cu osmoza inversa
 • Service pe durata garantiei echipamentului si, la cererea clientului, ulterior acestei perioade

Garantia filtrelor de apa cu osmoza inversa este de minim 24 de luni.

Care este scopul filtrelor de apa cu osmoza inversa?

filtre pentru apa cu osmoza inversa

Este stiut faptul ca apa de la robinet poate sa contina nitrati. Pentru a scapa de ei, e nevoie de un filtru cu osmoza inversa care purifica apa. Daca aceste substante ajung in corpul uman intr-o cantitate de 5 ml/kg exista riscul unei “mortii albastre”. “Moartea albastra” mai este cunoscuta si sub denumirea de “sindromul baby blue”. Nitratii (N03) sau derivatii acestora, anume nitritii (N02) sunt niste substante prielnice legumelor si fructelor. In general, aceste substante sunt prezente in bazinele de apa subterane si isi fac drum catre radacinile unor vegetale cultivate pentru hrana omului. Astfel, acestea se pot depune ori la radacinile, ori pe frunzele de la morcov, castravate, ceapa verde, marar, patrunjel sau ridichi.

Daca pentru plante nitratii sau nitritii sunt niste substante benefice, pentru oamenii in varsta, femeile insarcinate, bebelusii sau mamele care de-abia au nascut, aceste substante pot provoca moartea, daca sunt prezente in corpul omenesc in cantitatea precizata in randurile de mai sus. Nitratii distrug hemoglobina, adica substanta organica care are rol in procesul respirator. Corpul oamenilor care inceteaza din viata din cauza nitritilor capata o culoare albastra specifica, de unde si numele de “moarte albastra”.

Filtrele de apa cu osmoza inversa de la Clack sunt niste echipamente ce reduc la zero riscul unei astfel de morti, dat fiind faptul ca, ulterior montarii, apa de la robinet este tratata si purificata. De asemenea, aceste filtre reduc conductivitatea apei si anihileaza urmatoarele lucruri:

 • Metalele grele
 • Particulele din apa
 • Sarurile

Care sunt punctele forte ale filtrelor de apa cu osmoza inversa?

 • Procesul de purificare al apei nu este efectuat prin folosirea iodului sau a clorului
 • Apa tratata de aceste echipamente devine pura
 • Preturile de achizitie sunt competitive
 • Pericolul “mortii albastre” este eliminat
 • Filtrele de apa cu osmoza inversa nu trebuie curatate des, si nici schimbate la un interval fix de timp

Persoanele care isi doresc sa afle mai multe informatii cu privire la filtrele de apa cu osmoza inversa pot suna la numarul de telefon 0749.661.835. Un reprezentant Clack.ro va poate oferi detalii tehnice sau alte informatii referitoare la aceste echipamente de purificare a apei.