Magazinul online de sisteme de securitate A2t.ro ofera reduceri de pret pentru unele modele de DVR cu 4 canale. In aceasta perioada in care multi proprietari de vile sau de magazine stradale se afla in concediu, criminalitatea legata de furturi si efractii creste. Pentru a spori siguranta, cei care si-au montat camere de supraveghere au posibilitatea de a stoca imaginile pe un Hard Disk si in unele cazuri si pe un Cloud, daca isi achizitioneaza un aparat DVR cu 4 canale de pe A2t.ro in aceasta perioada in care pretul este redus.

DVR cu 4 canale inregistreaza transmisiunile video in format digital provenite de la maxim 4 camere de supraveghere. Variantele variaza de la modele simple, basic, la modele complexe, premium. Dupa nevoia de claritate si de accesibilitate pe care un client o are, se poate alege exact acel sistem DVR 4 care sa ii fie de ajutor.

3 exemple de Digital Video Recorder (DVR 4) care sunt incluse in promotia de pe A2t.ro

dvr 4

  • AHD Hibrid Hanbang (- 15%)

Pentru 1024p. Sunt sisteme care suporta camere de rezolutie mare, si au iesire simultana de tip VGA si HDMI. Face back-up si stocheaza imaginile in mod automat si intr-un Cloud, cu toate ca imaginile stocate in Cloud nu au aceeasi claritate precum cele stocate pe un hardware

  • HDCVI Tribrid Safer (-10%)

Pentru 720p. Particularitatea acestui sistem este ca poate reda cele 4 inregistrari simultan; de asemenea, implica stocarea de rezerva pe Cloud si functioneaza foarte bine si la camere de supraveghere mobile

  • AHD FullHD 1080p Safer (-20%)

Folosit pentru tehnologia AHD de transmisie, care prezinta avantajele modelelor de mai sus (fara stocarea in Cloud)

Pentru camere speed dome (care se pot roti chiar si 360 de grade) sau pentru alte performante (precum eliminarea zgomotului de imagine chiar si din imagini cu miscare rapida), clientii pot consulta si celelalte modele aflate in promotie. Tot in acest context, pot fi consulate si modelele care, desi nu sunt incluse in promotie, merita atentia cuvenita si reprezinta investitii bune.

DVR cu 4 canale: sisteme sigure si inteligente disponibile pe A2t.ro

dvr 4 canale

Serverul DDNS gratuit si securizat permite vizionarea in siguranta a inregistrarilor din Cloud. Exista la unele modele de camere anumiti senzori de miscare care, conectati la un sistem DVR cu 4 canale, poate sa determine momentul cand sistemul porneste inregistrarea si cand o opreste.

Astfel, momentele care nu prezinta interes nu mai sunt inregistrate si stocate, usurandu-se analiza inregistrarilor. Iata inca o caracteristica gandita in ajutorul beneficiarului intregului sistem de supraveghere si, bineinteles, a sistemului DVR 4, ca parte din eforturile tehnologice pentru securitatea optima.

Atu Tech este firma care detine magazinul online A2t.ro si care comercializeaza sisteme DVR cu 4 canale la pret avantajos. Aceasta poate fi contactata la telefon, prin apel la oricare dintre numerele 0753.058.588 sau 0748.280.077. De asemenea, pentru informatii suplimentare, sunt puse la dispozitie urmatoarele adrese de e-mail office@a2t.ro si bucuresti@a2t.ro.