ledzone logoLed-zone.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor solutii economice de iluminat prin comercializarea unei game cuprinzatoare de produse: becuri cu led, benzi cu led, spoturi cu led, panouri si plafoniere cu led, indicatoare cu led, tuburi sau proiectoare cu led. Trecerea de la becurile clasice la cele cu led reprezinta necesitatea de a reduce consumul de energie si dovada unui comportament verde. De curand, magazinul Led-zone.ro a lansat o noua gama de becuri cu led E 27.

Acestea pot fi folosite atat pentru iluminatul spatiilor exterioare, cat si pentru iluminatul spatiilor interioare, au un design ergonomic si sunt mult mai eficiente decat becurile clasice intrucat datorita materialelor de inalta calitate folosite la fabricare pot lumina cu aceeasi intensitate la 360 de grade. Becurile cu led E27 sunt ideale pentru iluminatul complexelor comerciale, spitalelor, hotelurilor, scolilor, institutiilor publice sau bancare.

 

Care sunt aspectele tehnice ale becurilor cu led E 27 si ce urmari au loc dupa montarea acestora?

 

Magazinul online Led-zone.ro va ofera solutii moderne de iluminat care au la baza tehnologia LED. Dupa montarea unui bec cu led, au loc o serie de urmari care constau in:

  • Se reduce consumul de energie pentru ca produsele care inglobeaza tehnologia LED consuma cu 90% mai putina energie fata de cea consumata de becurile clasice
  • Durata de functionare a becurilor cu led poate ajunge si la cateva zeci de mii de ore de functionare, ceea ce inseamna ca nu veti mai fi nevoiti sa cumparati constant becuri clasice
  • Fata de becurile clasice, becurile cu led nu se sparg atat de usor si nici nu se incalzesc, aspect care limiteaza posibilitatea accidentelor sau a incendiilor
  • Materialele folosite la fabricarea becurilor cu led sunt reciclabile
  • Becurile cu led nu emit raze UV si nu contin mercur

De asemenea, becurile cu led E 27 au o putere care variaza intre 3 W si 36 W si o tensiune care este cuprinsa intre 12 V si 220 V. Becurile cu led E 27 emit o lumina care nu straluceste si care poate avea  o culoare in doua nuante si o nuanta de verde. Astfel, prima varianta poate emite o culoare alba cu o nuanta rece, care este optima pentru iluminarea spatiilor mai intinse. A doua varianta emite o culoare alba cu o nuanta calda, care faciliteaza, de exemplu, cititul.  Avand o durata de functionare de peste 15.000 de ore, achizitia unui bec cu led E 27 reprezinta, de fapt, o investitie buna. In plus, contrar multor pareri, preturile de achizitionare ale becurilor cu led E27 nu sunt ridicate. In conformitate cu acestea, preturile becurilor cu led E27 din stocul magazinului Led-zone.ro sunt cuprinse intre 4 ron si 95 de ron.

 

Care este modalitate de cumparare a becurilor led E 27?

 

Clientii interesati de achizitionarea becurilor cu led E 27 nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la magazinele din punctele fixe. Led-zone.ro le pune la dispozitie posibilitatea efectuarii unei comenzi online, direct pe site-ul magazinului. Totodata, acestia pot comanda produsele si telefonic la numarul 0728.964.967.