sala-petrecere-show-de-magie

Petrecerile moderne ale timpurilor contemporane nu mai au nimic in comun cu cele din comunismul care a aruncat parca o pata de culoare inchisa peste tot ce insemna distractie in acele vremuri. Fie ca este vorba despre o nunta ca in povesti, fie despre un botez sau un eveniment corporat, despre o petrecere organizata de ziua de nastere a cuiva, atmosfera trebuie sa fie una speciala, diferita, despre care invitatii sa poata povesti foarte multe lucruri in viitor, ramanand in mare parte memorabila.

Evident ca un loc insemnat in reusita evenimentului in sine il au invitatii, meniul oferit, tortul personalizat, celebra orchestra care va canta melodii chiar si la comanda. Doar ca ceva i-ar lipsi daca organizatorul s-ar opri la aceste lucruri.

O recomandare pentru astfel de evenimente devine un spectacol de iluzionism. Un magician care sa realizeze cateva numere interesante, putand fi usor de plasat la inceputul serii, pentru a sparge cumva gheata aceea care se instaleaza uneori si devine chiar incomoda, sau chiar la sfarsitul petrecerii surprinzand placut inca o data pe toti invitatii cu ceva inedit.

magic

Reusita unei nunti sau a unei petreceri va fi garantata de activitatea magicianului care va binedispune pe invitati cu numere de magie spectaculoase, dar si cu glume sau cu un umor debordant, care va cuceri din primul moment doamnele sau domnisoarele, domnii sau copiii. Magia transforma nunta intr-una din povesti, pentru o clipa cu totii se vor simti parca in preajma celebrului Merlin sau a lui Gandalf si a magicelor sale artificii. Atmosfera va deveni una vibranta, calda, misterioasa, plina de adrenalina. Va fi cu adevarat ”altceva” decat au intalnit romanii la nunti sau la botezuri, la aniversari sau la petreceri corporate.

Multi se vor gandi cum sa-l introduca pe magician, intre dansuri, intre felurile de mancare sau chiar in timpul mesei. Organizarea trebuie realizata din timp in asa fel incat sa existe o cursivitate de-a lungul evenimentului in sine, iar oaspetii sa nu fie enervati de prezenta magicianului cat timp servesc masa, ci mai degraba acesta sa umple momentele de odihna, de relaxare a invitatilor.

Prezenta magicianului nu este o cheltuiala uriasa de bani de la buget, dar ea conteaza cu cat prestigiul acestuia este mai mare, daca are experienta mare in domeniu, daca are nevoie de sonorizare, de oameni care sa-l ajute in efectuarea numerelor.

Momentele de magie vor face cu adevarat memorabil evenimentul in sine, indiferent daca este vorba despre stand-up magic sau despre stage magic. Este foarte important insa ca numarul magic sa nu dureze la nesfarsit, sa plictiseasca, iar invitatii sa caste cu spor.

iepure-intr-un-joben-de-magician

Oamenii au fost dintotdeauna fascinati de magie, fiind extrem de interesati despre modalitatea in care se realizeaza un numar. Magia cuprinde inimi, suflete, impulsioneaza oameni sa faca lucruri marete, sa gandeasca diferit, iar o petrecere devine cel mai bun moment in care acestia pot socializa, sa impartaseasca un entuziasm comun, sa exprime mirare si bucurie ca iau parte la un astfel de moment interesant.

Magia trebuie sa uneasca oameni, asadar cel mai bun show il ofera un magician indiferent de ocazia la care este invitat sa participe.