medici-specialisti-revista-galenusPublicatia online din domeniile farmaceutic si medical Revistagalenus.ro vine in ajutorul cititorilor sai prin abonamentele pe care le-a gandit. Abonamentele se incheie pentru 10 editii ale revistei, la un pret foarte avantajos de numai 80 de lei, acest lucru putandu-se face si pentru revista tiparita, si pentru revista in format online. Pentru revista in format tiparit se acorda si credite EFC si EMC (Educatia Farmaceutica Continua si Educatia Medicala Continua), insa abonamentul electronic implica posibilitatea de accesare oriunde si oricand, de pe un laptop sau chiar de pe telefonul mobil, a pretioaselor informatii din interiorul revistei.

Revista Galenus, sustinuta de Catena, se bazeaza pe contributori care redacteaza texte de interes despre noutati si inedite din domeniul farmaceutic, si de actualitati si tehnologii medicale, si organizarea anumitor evenimente de profil.

Abonarea la Revistagalenus.ro, descrisa succint pe site

Aceasta revista explica scurt si la obiect pasii de abonare la revista tiparita, dar si pasii pentru abonarea la revista online. Costul abonamentului si cuprinsul lui este acelasi : 80 de lei pentru 10 editii. Formatul (fizic sau electronic) poate fi ales in functie de preferintele cititorului sau pur si simplu in functie de nevoia de dobandire a creditelor EFC si EMC (care se primesc numai pentru incheierea de abonament pentru formatul tiparit al revistei).

Medicii si farmacistii gasesc in Revista Galenus un exemplu de acuratete a informatilor si de verticalitate in raport cu modalitatea de a infatisa stirile de ultima ora legate de bransa. Asadar, in fiecare dintre cele 10 numere de revista, achizitionate cu echivalentul a 8 lei/numar, se pot obtine informatii valoroase, credibile si utile din:

  • Stomatologie (ghiduri de bune practici, apelarea la anumite tratamente etc.)
  • Toxicologie (foarte importanta pe un anumit plan astazi, cand domeniul alimentar prezinta pericole in aceasta directie)
  • Nutritie (despre suplimente nutritive, sindromuri si tratamente etc.)
  • Farmacoterapie (metode de tratare a bolilor utilizand medicamente)
  • Fitofarmacie (obtinerea de medicamente din plante medicinale)
  • Istoria farmaciei (personalitati marcante, documente importante, evolutii in timp)
  • Legislatia farmaceutica (acte normative, de interes pentru farmacisti care doresc sa stie cum este reglementata activitatea lor)

Decizia de abonare la Revista Galenus, inspirata

Completarea talonului sau formularului de abonament se face usor. Trimiterea acestuia este la fel de facila si rapida. Iar editiile de revista vor fi livrate cu precizie atunci cand apar. Astfel, un abonat farmacist va fi la curent cu tot ceea ce este legat de mai multe planuri, inclusiv cu evenimentele de ultima ora, privind fenomenele lumii medicale efectuate si in spatiul public. Un abonament cu 10 editii inseamna continuitate, lecturarea fragmenta a editiilor fiind insuficienta pentru profesionistii care doresc sa progreseze astfel (informandu-se).

office@e-galenus.ro si revistagalenus@e-galenus.ro sunt adresele de e-mail la care se poate trimite dovada platii abonamentului, sau se pot obtine informatii suplimentare despre abonare. Bineinteles, numarul de telefon 031.425.47.02 este data de contact la care medicii si farmacistii totodata pot sa discute cu echipa de redactie a Revistei Galenus, aceasta publicatie de informare aflata in slujba cadrelor farmaceutice si medicale.