Femeile cauta tot mai mult perfectiunea corporala, iar interventiile chirurgicale au devenit din ce in ce mai uzuale. In aceasta categorie se inscrie si rinoplastia, o metoda de corectare a formei nasului.

rinoplastie 6

Rinoplastia la drsorinparasca.ro, intre beneficiile functionale si cele estetice

Prin aceasta operatie chirurgicala se reda o forma estetica nasului, indepartandu-se urmele unor traumatisme. Acest tip de operatie nu poate fi facut decat dupa varsta pubertatii, dupa ce corpul si-a incheiat in totalitate dezvoltarea, iar drsorinparasca.ro vine cu oferte imbatabile pentru operatia de rinoplastie, dar si cu garantia reusitei.

Rinoplastia este o interventie chirurgicala fara complicatii, care presupune remodelarea sau reconstructia nasului si corectarea unor structuri nazale. Grosso modo, operatia de rinoplastie are ca scop imbunatatirea aspectului fizic, si, odata cu aceasta, recastigarea increderii in sine sau tratarea unor afectiuni suferite la nivelul respiratiei. La drsorinparasca.ro reusita unei rinoplastii este garantata in proportie de 100%, date fiind experienta, talentul estetic si expertiza tehnica pe care Dr. Sorin Parasca le detine.

Pentru cei care viseaza la un aspect estetic al fetei, un nas finut sig ratios, fie ca sunt barbati sau femei, drsorinparasca.ro ofera cea mai buna solutie: operatia de rinoplastie. In ceea ce priveste aceasta interventie, talentul si priceperea Dr. Sorin Parasca sunt fi esentiale si se vor vedea la finalul operatiei.

dr sorin parasca

Rezultatele operatiei de rinoplastie efectuate la drsorinparasca.ro vor fi vizibile imediat si vor avea caracter permanent, pentru tot restul vietii. Costituind elementul central al fetei, dar si punctul care atrage cele mai multe priviri, nasul trebuie sa se integreze perfect si sa redea armonie intregii fete. Iar pentru acest lucru este necesara, pe langa indemanarea chirurgicala meticuloasa, si perceptie si anticipatie estetica a unui artist. Drsorinparasca.ro intruneste aceste caracteristici si ofera clientilor urmatoarele beneficii:

  • Imbunatatirea intregului aspect fizic si estetic al fetei
  • Beneficii estetice, precum simetria, marimea redusa sau schimbarea formei
  • Beneficii functionale, prin ameliorarea dificultatilor de respiratie sau prin repararea defectelor congenitale (pentru persoanele cu forme asimetrice ale nasului sau narilor)
  • Beneficii de factura psihologica, prin eliminarea complexului de inferioritate si cresterea increderii de sine, precum si diminuarea anxietatii in public

Operatia de rinoplastie efectuata in prezent este mult mai precisa si mai eficienta decat oricand. Combinatia perfecta de talent chirurgical al Dr. Sorin Parasca, dar si de tesut favorabil, poate crea un nas natural, care va schimba radical aspectul persoanei in cauza.

Drsorinparasca.ro, medicul de chirurgie plastica ideal pentru realizarea rinoplastiei

Pacientii care vor sa recurga la operatia de rinoplastie de la drsorinparasca.ro trebuie sa aiba varsta minima de 15 ani, in cazul femeilor si de 18 ani in cazul barbatilor, intrucat la aceste varste oasele s-au maturat. In plus, nu exista o limita de varsta superioara. Beneficiile operatiei de rinoplastie de la drsorinparasca.ro sunt aceleasi, indiferent de varsta: atat estetice, cat si functionale. Preturile rinoplastiei de la Dr. Sorin Parasca sunt extrem de mici, comparativ cu beneficiile aduse.

Drsorinparasca.ro este un medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, care profeseaza in Bucuresti. Profesionalismul si indemanarea, dar si anii de studio l-au propulsat in topul preferintelor celor mai multi clienti.