Agentia online din Bucuresti de inchiriere de apartamente in regim hotelier Rocazare.ro isi asteapta oaspetii in apartamentele de 3 camere dispuse in zone centrale si atractive, pentru persoanele care ajung in Capitala in interes profesional sau turistii care vor o alternativa confortabila si intima la ofertele obisnuite de la hoteluri.

Apatamentele cu 3 camere de la Rocazare.ro dispun de toate dotarile necesare primirii de chiriasi in regim hotelier, sunt suficient de spatioase pentru a putea caza 6 persoane si se diferentiaza de camerele de hotel prin prisma faptului ca sunt situate in imobile rezidentiale, la etaje superioare, si ofera senzatia de camin primitor, datorita elementelor care se regasesc in orice locuinta primitoare si de bun-gust.

Unde sunt disponibile aceste apartamente de 3 camere in regim hotelier de pe Rocazare.ro?

apartamente cu 3 camere regim hotelier bucuresti

Zonele au fost foarte bine alese, pentru ca cei care apeleaza la serviciile de cazare oferite de Rocazare.ro sa dobandeasca repere clare referitoare la ce inseamna Bucurestiul:

  • Piata Unirii, apoi Piata Alba Iulia – celebre pentru peisajul urban, iar Piata Unirii celebra si pentru spatiile comerciale importante. Aici, gasesti cele mai bine situate apartamente de 3 camere in regim hotelier.
  • Mosilor, Mihai Eminescu
  • Bd-ul Corneliu Coposu si Bd-ul Decebal
  • Soseaua Fabrica de Glucoza, Bd-ul Dimitrie Pompeiu si Bd-ul Barbu Vacarescu – fieful corporatistilor, locuri care mustesc de tinerete
  • Piata Muncii, Calea Calarasilor, Str. Delea Veche

Zonele sunt alese in mod special pentru a dispune in apropiere de parc, centru comercial, cafenea si restaurant, farmacie, banca, supermarket si benzinarie, pentru ca experienta cazarii la Bucuresti sa nu prezinte lipsuri de niciun fel.

In apartamentele cu 3 camere in regim hotelier, de la ROcazare, ai cele mai bune conditii

Pentru ca regimul hotelier este reglementat prin normele A.N.T. (Autoritatea Nationala a Turismului), Rocazare.ro a dotat aceste incinte cu aer conditionat, pentru un confort termic bun indiferent daca apartamentul este amplasat in zone cu soare intens, internet wireles, masina de spalat, frigider, TV LCD, paza permanenta, lenjerii si prosoape albe dar si menaj saptamanal, daca se opteaza pentru cazarea pentru mai mult de 7 zile.

Regimul hotelier este, prin excelenta, ceea ce da savoare cazarii in Bucuresti. Apartamentele sunt situate in blocuri moderne, construite in anii ‘90 sau in aniii ‘2000, sunt decomandate sau semidecomandate si pot gazdui maxim 6 persoane fara ca macar o persoana cazata sa faca compromisuri legate de spatiu. Biblioteca si masuta de cafea din camera de zi a acestor apartamente confera o nota de „acasa”, comparativ cu camerele de hotel care arata toate la fel, numai gradul de lux si opulenta diferentiind camerele de hotel intre ele. Bucataria dispune si de plita electrica, apartamentele dispun de 2 bai, iar exemplele pozitive pot continua.

Iata cum spatioasele, elegantele, primitoarele apartamente cu 3 camere de la Rocazare.ro predate in regim hotelier clientilor sai, reprezinta o solutie extraordinara pentru cei care sunt nevoiti sau au intentia sa petreaca o perioada de cateva zile in Bucuresti, in interes de serviciu sau pentru a vizita orasul.

Agentia de inchirieri si subinchirieri de garsoniere si apartamente in regim hotelier in Bucuresti Rocazare.ro poate fi contactata telefonic la numarul 031.805.194, precum si prin e-mail, la adresa office@rocazare.ro.