Rocazare.ro doreste sa va scape de grijile cautarii unei cazari potrivite pentru concediul dumneavoastra si va pune la dispozitie apartamente de doua camere in regim hotelier in Bucuresti la preturi minime practicate in acest domeniu si dotate cu toate cele necesare.

Cheltuielile pe care le poate avea o familie cand incep si pun pe hartie toate cele necesare pentru un concediu pot fi destul de mari daca aceasta alege cazarea la un hotel. Insa tot mai multe companii incep sa ofere servicii de cazare in regim hotelier in Bucuresti. Desi este un oras scump, preturile unor astfel de cazari in regim hotelier pot fi mult mai scazute decat preturile practicate la hoteluri.

Rocazare.ro va ofera cazare in Bucuresti in regim hotelier la cele mai mici preturi

Cei de la Rocazare.ro doresc ca fiecare client si fiecare familie sa fie multumita de servicile acestora si sa petreaca un timp de neuitat in vacanta stabilita. Pentru acest lucru practica cele mai mici preturi din domeniul online pentru cazare in regim hotelier in Bucuresti.

Ce alte avantaje mai puteti avea daca alegeti apartamentele acestora de doua camere in detrimentul camerelor la hotel?

apartament 2 camere regim hotelier bucuresti

  • Asa cum a fost spus si mai sus economia este pe primul loc cand vine vorba de motive pentru a alege inchirierea unui apartament in regim hotelier din Bucuresti. Daca preturile unor camere la hotel incep de la 55 euro, apartamentele de doua camere in regim hotelier din Bucuresti ale celor de la Rocazare.ro au preturi care incep de la 45 euro pe noapte fara TVA –  vezi lista cu preturi 
  • Mai mult spatiu. Daca o camera la hotel poate avea intre 20mp si 30mp, un apartament de doua camere pus la dispozitie de cei de la Rocazare are in medie 50mp
  • Dumneavoastra impreuna cu familia va simtiti ca acasa. Toate apartamentele acestora dispun de toate utilitatile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa. Din dotarea acestora nu lipsesc aerul conditionat, utilitatile unei bucatarii complete si cosmeticele pentru baie

Pe langa aceste lucruri, toate apartamentele inchiriate in regim hotelier in Bucuresti sunt amplasate in locatii centrale ale Bucurestiului si la distante de maxim 7 minute de statiile de metrou, lucru ce le face perfecte pentru plimbarea prin oras, si prin cele mai bune zone ale Bucurestiului.

Rocazare.ro este compania care va ofera servicii ireprosabile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa

regim hotelier in bucuresti

Cei de la Rocazare.ro va ofera un numar de 17 apartamente de doua camere in regim hotelier din care sa il alegeti pe cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Toate apartamentele date spre inchiriat in regim hotelier in Bucuresti ale acestora sunt recent renovate si mobilate dupa ultimele tendinte in moda din acest domeniu. Acestea mai dispun si de toate cele necesare unei case de locuit in permanenta, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cel mai frumos si relaxant concediu pe care l-ati avut vreodata si sa va simtiti chiar mai bine ca acasa.

Asa ca pentru a avea concediul mult visat, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti data acestuia si sa ii contactati pe cei de la Rocazare.ro la numarul de telefon 0721 430 000 sau la adresa office@rocazare.ro.

Cunoasteti istoria Bucurestiului prin perspectiva capitalei de astazi!