Cum piata business se dezvolta tot mai mult pe latura de travel-business, managerii asigura tot mai des teambuilding-uri iar populatia cheltuie in ultimii ani mai mult pe vacante si concedii, Rocazare.ro s-a adaptat zilelor noastre si va pune la dispozitie zeci de garsoniere in regim hotelier in Bucuresti.

Beneficiile inchirierii de la rocazare.ro a unei garsoniere in regim hotelier:

garsoniera in regim hotelier bucuresti
·         Banii sunt economisiti. Desi Bucurestiul este cel mai scump oras din Romania, rocazare.ro ofera garsoniere in regim hotelier cu preturi incepand de la 30 de euro pe noapte fara TVA, asadar orice tip de client isi poate permite inchirierea unei astfel de garsoniere

·         Siguranta. Toate garsonierele in regim hotelier ale celor de la rocazare.ro sunt amplasate in cele mai sigure zone ale Bucurestiului

·         Va simtiti ca acasa. Aceste garsoniere sunt dotate cu absolut tot ce va poate fi necesar si care va face sa va simtiti ca acasa

·         Beneficiati de toate facilitatile de curatenie pe care le-ati putea avea la un hotel

·         Va bucurati de mult mai mult spatiu decat in cazul unei camere inchiriate in cadrul unui hotel

Daca esti interesat de aceste sercivii ,  vezi oferta de garsoniere in regim hotelier, de la rocazare.ro!

garsoniera in regim hotelier bucuresti

Rocazare.ro se asigura ca toti clientii lor sunt multumiti de garsonierele in regim hotelier

Fie ca este un client care a ales o garsoniera in regim hotelier in interes de serviciu sau o familie care este in trecere prin orasul Bucuresti, clientii vor fi pe deplin multumiti de serviciile oferite.

Toate acestea sunt posibile datorita zonelor sigure in care acestea sunt amplasate:
·         Calea Calarasi, complexul Uptown Residence

·         Zona Piata Unirii

·         Calea Mosilor

·         Bulevardul Corneliu Coposu

·         Bulevardul Decebal

Pe langa acest avantaj major pe care il puteti avea inchiriind o garsoniera in regim hotelier oferita de la cei de la rocazare.ro, se adauga si dotarile pe care acestia le pun la dispozitie odata cu spatiul, si care aduc un plus de confort clientului:
·         Aer coditionat

·         Paza asigurata 24 de ore din 24

·         Menaj saptamanal

·         Masina de spalat

·         Bucatarie complet utilata

·         Internet wireless

·         Cosmetice hoteliere

·         Fier si masa de calcat

Toate aceste garsoniere in regim hotelier sunt recent renovate si aflate la o distanta de cel mult 7 minute de metrou sau centre comerciale, lucru ce faciliteaza calatoriile si plimbarile in orice zona a Bucurestiului, fie ca sunt in interes de serviciu ori pentru relaxare.

Asadar cea mai buna alegere indiferent de tipul calatoriei pe care o faceti, o garsoniera in regim hotelier este cea mai buna alegere. Daca doriti sa beneficiati de toate avantajele garsonierelor in regim hotelier si sa aveti o calatorie fara probleme si fara stres, puteti apela la serviciile celor de la rocazare.ro. Acestia pun la dispozitia clientilor sai zeci de garsoniere in regim hotelier cu preturi incepand de la 30 de euro fara TVA pe noapte si care pot fi inchiriate pentru minim 24 de ore. Apoi se vor asigura ca nu le va lipsi nimic clientilor pentru ca acestia sa se simta ca la ei acasa si sa aiba o vacanta reusita.