Nu este nici o noutate pentru nimeni: femeile adora hainele. Rochite, pardesiuri, esarfe dintre cele mai colorate sau tenisi? Niciodata nu avem prea multe, stiu. Eu iubesc faptul ca sunt femeie. Iubesc faptul ca pot sa ma imbrac intr-o mie de feluri, in functie de starea mea de spirit si de locul in care ma duc si imi iubeeeesc garderoba! Recent am vazut un reportaj care se numea chiar asa “La ce nu poti renunta din garderoba ta?”. Intrebarea asta m-a urmarit multe zile, pentru ca raspunsul meu definitiv si irevocabil a fost: “la nimic!”. Desigur, pusa in fata faptului implinit, cred ca piesa de rezistenta a garderobei la care nu as renunta pentru nimic in lume este reprezentata de rochiile mele de seara.

Apogeul feminitatii si al elegantei: rochiile de seara

cum sa alegi o rochie eleganta de seara

Nu conteaza care sunt gusturile tale, ca optezi pentru o tinuta casual sau ca, prin natura meseriei, alegi sa te imbraci business. Nu conteaza ca esti genul de femeie practica si alegi lungimea midi sau ca esti genul de printesa care prefera sa nu danseze prea mult, dar sa arate fabulous. Rochia… Ei bine, rochia! La petreceri sau evenimente importante recurgem tot la ea. Este binecunoscut faptul ca rochia de seara, eleganta, ne face sa ne simtim minunat si ne da incredere in noi. Incredere pe care o emanam prin toti porii…

Vrei sa emani pasiune si mister? Ia-ti o rochie de seara din “lumea” online

In fiacre an, sectorul de haine de gala ocupa in loc important pentru prezentarile tuturor designerilor renumiti. Este sectorul care vinde cel mai bine, pentru ca noi, dragile mele, niciodata nu avem prea multe rochii si intotdeauna investim in ele.

  • Te scoate din anonimat, daca este aleasa corespunzator
  • De cele mai multe ori, hainele spun despre noi mai mult decat am vrea sa se vada. Alese cu grja, rochiile de seara ne pun in evidenta caracterul si ne dau incredere in noi.

Cu fiecare rochita pe care o porti, spui cate o poveste. Senzualitate, eleganta, sensibilitate, gingasie si feminintate, toate acestea sunt atuurile pe care ti le ofera o rochie bine aleasa. Eu am gasit un magazin online cu rochite de seara superbe. De fapt, ce zic eu superbe? Sunt de nedescris. Se numeste Zega si daca nu ati auzit de el pana acum, trebuie sa-l incercati neaparat! Gasiti multe, multe rochite, cu paiete, cu dantela sau din catifea, fiecare rochita avand o croiala perfecta! Incercati-le si voi! Spor la cumparaturi!

Nu uita: nu conteaza varsta pe care o ai, ci aceea pe care o afisezi si pe care o simti in suflet!