Salopetele de dama regasite pe neconventionalul magazin online Foggi.ro au intrat in promotie, reducerile de pret situandu-se la un maxim de -50%! Pentru ca, vara, tinerele la moda sa impresioneze prin tinute vestimentare care dau feminismului o alta valoare, Foggi.ro a introdus reduceri substantiale la salopetele de dama, cu procente deosebit de mari.

salopete de dama

Fogi.ro este site-ul care prezinta, in aceasta perioada, o combinatie de stiluri, o unicitate absoluta in ceea ce priveste o salopeta de dama sau alta. Faptul ca Foggi este firma care isi creeaza salopetele si le comercializeaza online, face din acest brand unul diferit fata de oricare altul de profil, oferind produse de dama originale.

Salopetele de femei de pe Foggi.ro scot in evidenta personalitatea fiecarei domnisoare

Salopetele de femei regasite pe Foggi.ro sunt potrivite pentru o iesire cu prietenii, pentru o distractie de week-end, pentru lejeritatea plimbarilor in parc sau pentru iesitul la mici cumparaturi. Asadar, pentru absolut orice context, gasesti, daca intri pe Foggi.ro, ceva la pret redus si numai bun de purtat pe intreaga perioada a verii:

  • Salopeta de dama love, cu rupturi standard sau intr-o nota western – 15% reducere
  • Salopeta de dama vaporoasa, de un alb impecabil – 20% reducere
  • Salopeta de dama de tip aviator – 30% reducere
  • Salopeta summer chill out, din materiale simple – chiar si 40% reducere
  • Salopeta de dama cu aplicatii de piele, in stil ultramodern – 30% reducere
  • Salopeta cu denim cu modele printate pe fata – reducere de 20%
  • Exemplele continua cu modele unice, la preturi deosebit de avantajoase

Salopeta de dama de la Foggi.ro sunt din denim, jersey sau catifea, accesorizate original

Deoarece salopeta se interpreteaza uneori ca un articol de vestimentatie standard, neaspectuos si grosolan, Foggi.ro a dorit sa prezinte cat mai multe variante de salopete pe care doamnele si domnisoarele sa le poarte cu un maxim de mandrie si incredere. Foggi a apelat la diferite insertii, functionalitati, mici detalii si stiluri diferite de confectionare a salopetelor de dama, pentru a crea articole vestimentare adorate de catre femeile care consuma moda in cel mai avid mod cu putinta.

salopeta de damasalopeta pentru femei

Designerii articolelor vestimentare de pe Foggi.ro sunt constienti de faptul ca moda a ajuns la un nivel destul de calitativ, astfel incat si articolele mai indraznete sa poata avea eleganta lor in interpretarea urbana si tinereasca a conceptului. Modelele de salopete de dama rezultate ofera vitalitate si stil in doze mari: se arata in unele modele si stilul jucaus, si varianta de maxima lejeritate, si aspectul de femeie scoasa din orice context comun si plasata in feerii vestimentare.

Creatiile Foggi ajung pe Foggi.ro – salopetele de dama de aici n-au fost nicicand mai surprinzatoare si la un pret tot atat de surprinzator. Firma de creatie si retail care detine magazinul online Foggi.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0753.920.010, sau prin e-mail la adresa office@foggi.ro.