Lipoaspiratia este interventia chirurgicala prin care se va extrage surplusul de grasime din zonele corpului unde este depusa in exces. La cabinetul doctorului Sorin Parasca, medicii chirurgi esteticieni sunt experti in astfel de probleme de chirurgie estetica, realizand zilnic operatii de liposuctii. Lipoaspiratia sau liposuctia asa cum mai este cunoscuta procedura, a fost alegerea perfecta pentru a scapa de surplus de grasime, de vedete internationale precum: Beyonce, Jennifer Lopez, Britney Spears.

Cand este necesara operatia de liposuctie?

liposuctie dr sorin parasca

Operatia de liposuctie este recomandata mai ales  tinerelor mamici, care au ramas cu un surplus de grasime in zona abdominala. Daca dietele, exercitiile fizice, masajul nu dau rezultatele dorite, apelati cu incredere la echipa medica a doctorului Sorin Prasca, programati-va la o consultatie si veti avea abdomenul asa cum va doriti.

Operatia de liposuctie abdominala este realizeaza prin incizarea abdomenului, a coapselor sau a altor zone afectate, introducerea unor canule  conectate la un aspirator de diverse dimensiuni astfel incat, grasimea din zona afectata va fi practic aspirata in cel mai mult(scurt timp. Daca doriti doar o liposuctie abdominala, anestezia poate fi locala sau generala. In cazul in care doriti o operatie de liposuctie pe mai multe zone, medicul estetician Sorin Prasca recomanda anestezia generala.

Lipoaspiratia, procedura recomandata pentru remodelarea corpului

Medicii esteticieni din lumea intreaga, recomanda operatia de liposuctie pentru a va remodela corpul din mai multe motive precum:

  • Recuperarea postoperatorie spitaliceasca este mica. Astfel, dupa aceasta interventie veti ramane doar o seara in clinica
  • Rezultatele remodelarii corporale se va vedea dupa prima luna
  • Este o operatie care necesita un cost accesibil oricarui buzunar
  • Combinata cu regim alimentar si sport, operatia de lipoaspiratie te ajuta sa iti recapeti frumusetea corporala intr-un timp scurt
  • Circumferinta corpului dumneavoastra va fi mai scazuta cu minim 15 cm.

Apelati la profesionistii in chirurgia de remodelare corporala

lipoaspiratie

In functie de zonele dumneavoastra afectate de tesutul adipos acumulat in exces, timpul interventiei de lipoaspiratia poate varia. In general, in cazul unei singure zone si cu grad mic de dificultate, operatia dureaza aproximativ 60 de mine. In acest timp veti fi sub efectul anestezicelor locale sau totale.

Recuperarea postoperatorie este rapida. Astfel, veti sta doar o seara spitalizata, vi se vor administra analgezice pentru durere atat in clinica, dar si acasa.(+)Timp de trei saptamani, veti purta pansamente elastice si compresive pe care vi le schimbati zilnic in interiorul propriei case. Dupa aproximativ o luna si jumatate, rezultatele operatiei de liposuctie vor fi vizibile cu ochiul liber. Veti scadea cateva numere bune la haine si va veti simti mult mai frumoasa, trasaturile corpului dumneavoastra fiind scoase in evidenta.

Daca va doriti o operatie de lipoaspiratie, dar va ganditi la buget, alegeti echipa medicala a dr.Sorin Parasca va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0723 513 914 sau la adresa de email: office@clinica-estetica.ro. Sunati si intrebati inclusiv detaliile financiare si veti avea surpriza placuta sa puteti beneficia de aceasta operatie la un pret avantajos