Pentru a verifica exact cine suna la usa, chiar si atunci cand dumneavoastra sunteti la etaj sau nu puteti merge pana la usa, un videointerfon de ultima generatie, din magazinul online Atu Tech va va fi de mare folos pentru a va sti casa mereu in siguranta. Beneficiind de un sistem performant si caracteristici tehnice de ultima ora, videointerfoanele de la Atu Tech se gasesc intr-o diversitate de modele, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de spatiu, indiferent de suprafata lui sau numarului de intrari unde urmeaza sa fie pozitionate camerele video sau microfoanele.

Videointerfoane pentru spatii rezidentiale, cu control acces inclus si conectare prin wireless

videointerfoane

Indiferent ca este vorba despre un spatiu rezidential mare, cu o suprafata extinsa, precum cladirile de bloc, fie despre niste case mici, Atu Tech este locul unde veti putea gasi cea mai bogata colectie de videointerfoane si interfoane potrivite pentru si celor mai exigente cerinte. La preturi adaptate oricarui buget, comandati online unul dintre urmatoarele modele de videointerfoane sau interfoane valabile in gama diversificata de la Atu Tech:

  • Interfoane pentru scari de bloc, seturi pentru mai multe familii care se conecteaza la sistemul central, avand tot kitul de interfonie necesar pentru a face fata si unor solicitari mai mari;
  • Videointerfoane cu sistem wireless, foarte utile in zonele unde nu exista cablaje si care pot deschide o yala, o automatizare sau o bariera. De asemenea, acest sistem de interfon cu functie video incorporata poate fi actionat si direct de pe telefonul mobil, pentru un plus de confort;
  • Interfoane wireless pentru o familie sau doua familii, cu sistem GSM, compatibile cu telefoanele inteligente
  • Tablete cu numar de inch adaptati nevoilor clientului, independente sau care pot fi folosite cu intregul sistem de videointerfonie wireless
  • Videointernet wireless pe internet, postul din interior putand fi propriul telefon mobil. Astfel, chiar daca nu sunteti acasa, puteti sa primiti un apel de la interfon, doar fiind conectat la internet.

Daca inca nu v-ati hotarat asupra modelului de videointerfon sau interfon care se potriveste cel mai bine spatiului unde urmeaza sa fie montat, echipa Atu Tech va ajuta, prin sfaturi profesionale, astfel incat sa va bucurati de toata siguranta atunci cand sunteti acasa, dar si atunci cand plecati din perimetrul locuintei.

DESPRE Atu Tech

interfoane si videointerfoane

Atu Tech este una dintre cele mai dinamice companii din comertul online, care se ocupa cu furnizarea unor tipuri de solutii de securitate inovative, avand cel mai inalt nivel al calitatii. Printr-o retea de magazine online, Atu Tech comercializeaza sisteme de alarma la efractie, sisteme de supraveghere video, dispozitive de control access si pontaj atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru cele comerciale, sisteme antifurt, sisteme de videointerfonie si sonorizare, precum si multe alte produse din acest domeniu. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina celor de la Atu Tech sau contactati echipa la adresa de e-mail office@a2t.ro sau la numarul de telefon  0749-232.444 – 0753-058.588.

###