Mucegaiul este un inamic de seama al celor mai multe locuinte ori spatii Ho.Re.Ca, mai ales pentru ca apare cu usurinta si dispare foarte greu. Orice umezeala in exces poate determina aparitia sporilor de mucegai, care se inmultesc cu rapiditate si cuceresc intreg spatiul. Mucegaiul, insa, nu este doar inestetic si suparator prin extinderea sa rapida, ci si din cauza gravelor probleme de sanatate pe care le poate provoca. Pe langa alergii, sinuzite fungice si sensibilizarea sistemului respirator, mucegaiul provoaca chiar si probleme ale sistemului nervos, precum depresii, datorita reactiilor chimice pe care le au sporii de mucegai in corpul nostru. DaCris 94 trateaza aceasta problmea cu seriozitate maxima, creand o solutie lichida impotriva mucegaiului care promite si reuseste sa dea aceasta problema uitarii.

Solutiile pentru mucegai si utilitatea lor

O solutie antimucegai contine clor si se bazeaza pe proprietatiile chimice ale acestuia de a dezinfecta, curata si albi suprafetele. Dacris94.ro iti propune o solutia pentru mucegai ce poate fi folosita pe numeroase tipuri de suprafete, precum portelan, sticla, plastic, vopsea lavabila si altele. Versatilitatea acestei substante este de o mare importanta pentru oricine, luand in considerare faptul ca mucegaiul nu apare numai pe pereti, ci si pe mobila sau alte obiecte. Aceasta solutie impotriva mucegaiului vine in mai multe cantitati:

solutie pentru mucegai

  • Antimucegai de 575 mp cu pulverizator;
  • Canistra de 5 litri de antimucegai lichid;
  • Canistra de 20 de litri de antimucegai lichid;

Este deosebit de important faptul ca aceasta solutie de curatat este comercializata si in canistre, pentru ca acest lucru o face indispensabila pentru orice afacere Ho.Re.Ca. Cantitatea nu afecteaza calitatea, solutia fiind ideala pentru orice spatiu napadit de mucegai. Procesul de curatare este cat se poate de simplu si consta in pulverizarea solutiei nediluate de la o distanta de aproximativ 10-15 cm de suprafata afectata. Se lasa 20 de minute sa actioneze, dupa care se poate clati. O alta varianta este ca substanta sa fie lasata sa se usuce si astfel sa dizolve mai bine sporii de mucegai, asigurand randament maxim al procesului.

DESPRE DACRIS 94

DaCris 94 este un retailer online de produse de curatare pentru uz casnic sau pentru Ho.Re.Ca., ce ofera un raport calitate-pret imbatabil. Comenzile se pot face la 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70, ori la adresa de mail lzacon@dacris94.ro. Sub egida motto-ului „Mai bun, mai convenabil, mai curat”, DacCris 94 promite o experienta calitativa atat pentru utilizatorii casnici, industriali cat si pentru Ho.Re.Ca.

###