Cele mai importante obiecte de mobilier din camera copilului dumneavoastra sunt patuturile, iar decizia in privinta achizitionarii patutului pentru copii trebuie gandita temeinic, fiind o investitie pe termen mai lung. Data fiind oferta variata si optiunile numeroase din care puteti alege, trebuie luate in calcul mai multe aspecte.

Patutul este locul in care copilul dumneavoastra isi va petrece majoritatea timpului din prima perioada a vietii sale, iar somnul este foarte important pentru sanatatea lui. Prin urmare, asigurati-va ca patutul in care doarme ii ofera tot confortul de care are nevoie pentru un somn linistit.

BabyNeeds a creat o gama completa de patuturi confortabile pentru copilul dumneavoastra!

patuturi copii

Alegerea mobilierului pentru camera copilului dumneavoastra este o sarcina placuta, dar care implica si multa responsabilitate. Mobila este foarte atractiva pentru copii, iar posibilitatile sunt numeroase. Trebuie sa tineti cont de doua criterii esentiale: confort si siguranta. Patutul copilului trebuie sa indeplineasca standardele de siguranta, astfel:

  • Barele verticale ale patutului trebuie sa fie fixate strans si sa nu se afle la o distanta mai mare de 6cm una de alta, pentru a impiedica blocarea copilului intre bare. Bara orizontala trebuie sa fie la cel putin 66cm deasupra saltelei
  • Salteaua trebuie sa se potriveasca perfect in rama patutului copilului dumneavoastra.

Alegerea online a unui patut de copii de la BabyNeeds reprezinta investitia ideala pentru toti parintii care vor sa le ofere copiilor lor cel mai inalt grad de confort si siguranta, precum si protectie optima. Gama de patuturi pentru copii este disponibila pe site-ul specializat BabyNeeds in modele variate, cu cele mai bune oferte de pret. Ce patut alegeti pentru copilul dumneavoastra?

Despre BabyNeeds

Platforma online BabyNeeds cuprinde o variata gama de produse destinate exclusiv parintilor. Gasiti o gama variata de produse, structurate in urmatoarele categorii: pentru mami, 0+ luni, 6+ luni, 12+ luni, 24+ luni, 3+ ani.

Accesati catalogul online BabyNeeds, iar pentru a putea comanda, apelati unul dintre numerele de telefon disponibile: 0726817023 sau 0740672091, sau prin e-mail, la office@babyneeds.ro.

Pentru livrarea produselor care depasesc 150 de lei din Bucuresti nu se percepe nici o taxa, iar in afara Bucurestiului, pentru comenzi care nu depasesc 5kg este perceputa o taxa de 20 de lei. In cazul depasirii celor 5 kg, se percepe o taxa de 0,8 lei + TVA pentru fiecare kilogram in plus. De asemenea, in cazul in care comanda din afara Bucurestiului depaseste 500 de lei, transportul este gratuit.

###