Acestea sunt rezultatele celui mai nou stiudiu realizat la recentul incheiat targ de nunti din Bucuresti. Dupa cum stim, nunta este una dintre cele mai importante zile din viata oricarui om si se pare ca viitoarele mirese iau tot mai in serios acest dicton. Tinerele mirese pun tot mai mult accent pe detalii, astfel incat o locatie de vis sau o rochie frumoasa nu mai sunt suficiente pentru o nunta ca in povesti. In topul prefeintelor celor intervievate detaliile ca: inchirierea unei limuzine, angajarea unei persoane pentru aranjamentele florale si inchiriatul de porumbei isi fac tot mai des apartia. Anul acesta de departe cea mai mare crestere in dorintele viitoarelor o are machiajul professional.

Cea mai frumoasa zi sau ziua in care esti cea mai frumoasa?

machiaj-profesional-mireasa

Ambele! Se pare ca in ultima perioada, miresele le aleg pe ambele cu ajutorul  unui make-up professional. Ideea ca totul trebuie sa fie perfect in ziua nuntii nu putea sa ocoleasca ideea de machiaj, tinerele mirese fiind in rolul principal intr-o scena cu multi si adesea exigenti invitati. Rochia, buchetul si machiajul sunt componentele ce pun in valoare o mireasa aceasta avand nevoie de fiecare pentru nunta mult visata. Gandul ca nunta va ramane imprimata ani si ani pe poze si DVD-uri le face pe viitoarele mirese sa nu faca nici un rabat de la calitatea detaliilor! In fond ce compliment mai mare exista decat un “Ce frumoasa erai mami” venita de la copii vizionand nunta intr-o duminica pe canapea?

Machiajul professional: Cum, cine face, cat?

Machiajul professional este un make up distinct de cel de zi, el necesitand o alta abordare in executie si o utilizare de alte material pentru o mai buna rezistenta in timp. In fond, o nunta nu e un eveniment de 3-4 ore la care doar stai imobil la o masa. Machiajul professional pentru mireasa poate tine cont de armonizarea cromatica intre acesta si culoarea buchetului  si cel mai important culoarea ochilor. Bonusul vine din permisivitatea rochiei albe de mireasa ce se reflecta in diversitatea de stiluri si nuante ce pot fi abordate.

make-up-mireasa

  • Cine? Asta tine de preferintele fiecarei mirese, dar recomandat ar fi ca viitoarea mireasa sa se documenteze despre activitatea si experienta make-up artistului, sa caute portofolii ale acestuia din care sa isi poata da seama cat de mult i se pot satisfice asteptarile.
  • Cat? Asta e o intrebare dificila pentu ca tine de fiecare mireasa prin complexitatea machiajului cerut si tine de fiecare make-up artist prin felul in care isi evalueaza munca. Indicat ar fi sa dati un search pe Google si va veti lamuri repede.

Analizand ultimele trenduri se pare ca vom asista la nunti din ce in ce mai spectaculoase si mirese din ce in ce mai frumoase. Machiajul profesional isi face incet si sigur loc in preferintele mireselor probabil indemnate de indemnul “machiajul trece, amintirile raman”, care intre noi fiind vorba este perfect adevarat. Ca sa nu mai munciti atat de mult, trebuie doar sa sunati pentru o programare la make-up artistul Amalia Draghici, despre care aflati mai multe informatii pe site-ul oficial al acesteia, si anume amaliadraghici.ro.

machiaj-mireasa