Oarecum bizar sa se vorbeasca despre implantologie intr-o Romanie in care multi dintre locuitori nu reusesc nici macar sa se spele pe dinti, macar o data pe zi. In ultima vreme insa s-a observa o tot mai mare deschidere a cetatenilor romani care cerceteaza si cauta informatii despre orice afectiuni pe care le-ar putea avea cu ajutorul internetului. Acesta a reusit acolo unde medicii nu au putut sa o faca, acolo unde mamele sau scoala au dat gres.
studiu-romanii-nu-cunosc-beneficiile-implantologiei

Pentru imbunatatirea calitatii vietii, tot mai multi inteleg rolul masiv pe care il are stomatologul in viata lor, astfel incat programarile la cabinete de acest gen au crescut tot mai mult. Lipsa dintilor, cu care se confrunta o mare parte a populatiei, a declansat nevoia de tratamente adecvate pentru inlocuirea lor. Se stie clar ca daca nu sunt inlocuiti, atunci problemele legate de parodontoza nu vor intarzia sa apara inca din tinerete.

Implantologia este solutia cea mai buna, dovedindu-se in ultima vreme ca protezarea pe implante devine net superioara celei clasice prin punti dentare aplicate pe dinti naturali. Rezultatele excelente pot fi realizate numai in clinici care au un personal specialist in acest domeniu, perfectionat in tehnici precum aditii osoase, tehnici de sinus lift, regularizari de creste, split. Cei care pot beneficia de acest tratament sunt toti oamenii care au suferit pierderea unui dinte. Evident ca exista si exceptii: persoanele care sufera de afectiuni cardiace foarte severe, de afectiuni reumatice, de diabet zaharat.

Avantajele implantului sunt foarte multe, iar romanii ar trebui sa le cunoasca foarte bine, in asa fel incat sa inteleaga ca este timpul pentru o noua abordare in acest domeniu. Estetica dentara este importanta pentru oricine isi doreste un zambet placut, care sa nu aduca in prim plan vreun dinte lipsa, ci o dantura perfecta. Protezarea fixa, oprirea atrofierii osoase, preventia retractiei gingiei sau resorbtia osului sunt urmatoarele beneficii de care se poate bucura orice pacient. Se vor inlatura defectele de fonatie sau masticatia incorecta.

Una dintre problemele cu care se confrunta insa orice pacient este cel legat de durere. Multi aleg sa nu mearga la stomatolog invocand ca durerile nu pot fi suportate. Doar ca acesta este un motiv banal, inexistent, astazi exista anestezice locale care reusesc cu succes sa indeparteze orice urma de durere aparuta, iar analgezicele usoare pot combate eficient vreo durere de intensitate redusa care ar putea aparea dupa tratamentul realizat.studiu-romanii-nu-cunosc-beneficiile-implantologiei-implant-dentar-pret

Clinicadrmelnic.ro ofera celor interesati doua tipuri de implanturi realizate cu materiale de top, aparatura si echipament modern, acesta fiind unul dintre motivele pentru care devine lidera in acest domeniu. Implantul Alpha Bio are un cost avantajos, fiind rezistent pe o perioada lunga de timp, are o perioada redusa de vindecare, iar
garantia este de 8 ani. Implantul Sweden&Martina aduce cu sine alte studiu-romanii-nu-cunosc-beneficiile-implantologiei-poza-implant-dentaravantaje precum: puritatea titanului, gama larga de posibilitati de protezare, garantie internationala.

Implantologia reuseste in cazurile in care lipsesc dintii, in care exista fracturi radiculare, dinti cu afectiuni parodontale in stadii foarte avansate sau in asociere cu tratamentul ortodontic.