Urmeaza ziua cea mare? Nu lasati emotiile sa va copleseasca si alegeti, pe langa cele mai importante detalii ale nuntii, si modalitatea prin care le veti multumi invitatilor ca au luat parte la cea mai frumoasa zi din viata voastra. Mandiva este magazinul cu accesorii pentru cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra, care a pregatit o gama bogata de cadouri pentru nunta, in modele care sa multumeasca si cele mai exigente cerinte. Cu un minim de efort, puteti opta pentru modelul de marturii de nunta care raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra si, astfel, sa ii surprindeti placut pe toti participantii la ziua in care va veti uni destinele.

Marturii pentru nunta populare in anul 2015

marturii de nunta

Daca va place sa tineti cont de tendinte si sa respectati cateva repere date de cei mai priceputi wedding planneri, atunci luati in considerare cateva dintre cele mai chic si moderne tipuri de marturii pentru nunta, recomandate de magazinul online Mandiva. Printre cele mai placute si alese marturii pentru ziua cununiei se numara:

  • Marturiile de nunta utile, precum cele in forma de rame foto, pe care oaspetii le pot folosi o perioada indelungata dupa ziua cea mare; astfel, puteti opta sa puneti o poza cu voi doi, fie veti oferi, la sfarsitul nuntii, o poza cu fiecare invitat in parte, astfel incat accesoriul sa aiba o tenta mult mai personala;
  • Marturiile de nunta haioase vor da un aer de bucurie oricarei nunti; in magazinul online Mandiva, veti gasi modele care mai de care mai vesele, cele care vor smulge zambetul oricarui invitat; printre cele mai originale modele se numara: suporturile pentru poze in forma de miri, trusele de manichiura, suportii de lumanare cu forme care mai de care mai originale si ornate fie cu sclipici, fie cu alte modele confectionate din ceramica;
  • Marturiile de nunta tip cutiuta sunt un tip de cadou pentru ziua cea mare usor de folosit de orice invitat. Atat de utile si in forme foarte elegante, acestea pot fi folosite pe post de cutii de bijuterii sau obiecte de depozitat accesorii cu o insemnatate deosebita pentru invitati;
  • Marturii de nunta tip suport pentru dulciuri, cu designuri vesele si elegante, niste accesorii pentru nunta in care puteti pune diferite dulciuri fine si sa le oferiti oaspetilor un cadou care sa le incante toate simturile.

Insemnatatea marturiilor pentru nunta

Pentru a intelege mai bine importanta cadourilor de nunta, Mandiva, magazinul online cu cea mai bogata colectie de accesorii, va ofera cateva repere legate de importanta cadourilor de nunta. Astfel, inca de la inceputul lor, marturiile de nunta reprezentau recunostinta si multumirea mirilor fata de invitatii care au reusit sa ia parte la cea mai frumoasa zi din viata lor. Astazi, traditia se mentine, iar Mandiva are grija ca acest cadou sa fie unul cu totul deosebit.

DESPRE

ManDiva este un magazin online, care comercializeaza accesorii pentru cele mai importante evenimente din viata fiecarui client, precum nunti, botezuri, aniversari sau inaugurari. Pentru comenzi, ManDiva va sta la dispozitie la numerele de telefon 0745.902.707/ 0736.850.365/ 0764.738.874, adresa de e-mail comenzi@mandiva.ro, dar si la sediul societatii, din Str. Despot Voda, Nr. 14, Sector 2, Bucuresti.

###