tarife contabilitateTarifele de contabilitate pentru Bucuresti variaza pe site-ul Contabilicesc.ro in functie de 2 factori principali, si anume complexitatea serviciilor si specificul acestora, dar si asa, acestea sunt in favoarea tuturor clientilor care isi doresc externalizarea serviciilor de contabilitate in Bucuresti catre o firma de specialitate. Numarul de angajati sau de facturi lunare sunt luate in calcul pentru stabilirea tarifului, deoarece aceste lucruri inseamna un volum mai mic sau mai mare de lucru, dupa caz, implicit si resurse mai multe.

Tarifele sunt comunicate in clar, pe pagina de tarife, sunt structurate bine si acest lucru denota transparenta.

Taxa de contabilitate calculata pentru serviciile firmei Contabilicesc.ro, accesibila si clara

tarife contabilitate bucurestiTaxa de contabilitate de pe Contabilicesc.ro aduna toate costurile si onorariile implicate, astfel incat clientul sa stie suma finala dinainte, in urma unui calcul simplu adaptat firmei respective. De aceea, lucrul cu firma Contabilicesc.ro nu implica dificultati de ordin financiar, nici neintelegeri care sa degenereze.

Iata sub ce forma se regasesc aceste tarife de contabilitate pentru Bucuresti:

  • Un onorariu fix de 50 de lei lunar pentru societatile care nu au activitate
  • Servicii de complexitate mica, cu 1 angajat si fara productie, si pana in 30 de facturi lunare
  • Complexitate medie (dubla fata de compexitatea mica)
  • Complexitate mare (unde exista activitati de import sau de productie, unde exista peste 60 de facturi de intrare/ iesire lunar)

Tarifele pentru aceste servicii de contabilitate din Bucuresti incep de la o valoare standard si cresc in functie de particularitati, si tocmai de aceea un e-mail trimis firmei Contabilicesc.ro care sa contina obiectul de activitate al firmei, numarul de angajati si volumul lunar al activitatilor (aspecte cat mai multe), ajuta la stabilirea costului exact al colaborarii.

Tariful de contabilitate nu este singurul care se regaseste pe pagina de tarife de la Contabilicesc.ro

servicii contabilitate bucurestiServiciile de contabilitate pentru Bucuresti prestate de firma Contabilicesc.ro nu sunt singurele servicii. Aceasta firma asigura si servicii de ONRC (Registrul Comertului), precum si servicii de Resurse Umane. Si pentru acestea, sunt explicate la fel de clar componentele tarifelor avantajoase.

Pentru Registrul Comertului, tarifele variaza in functie de actiunea propriu-zisa (infiintare SRL, deschidere punct de lucru, schimbarea sediului social sau cesiunea partilor sociale –aceste 4 servicii implica si un onorariu, iar restul serviciilor nu).

Tarifele stabilite pentru serviciile de Resurse Umane variaza in functie de numarul de salariati ai companiei: mai mic sau egal cu 5 salariati, intre 6 si 40 de salariati, sau peste 40 de salariati.

Contabilicesc.ro este o firma de contabilitate care se adreseaza clientilor din intreg Bucurestiul, indiferent de sector si indiferent de categorie (PFA-uri, IMM-uri, corporatii).  Acest lucru este un avantaj, insotit de disponibilitatea de a presta servicii conexe celor de contabilitate, care pot ajuta mai bine la bunul mers al companiei sau al organizatiei in cauza.

Nu in ultimul rand, un alt avantaj consta in prezentarea defalcata a tarifelor, precum si a modului de formare a acestora. Desi pentru aflarea unei sume exacte este necesar un e-mail cu informatii particulare trimis echipei Contabilcesc.ro, tarifele expuse in pagina specifica de pe Contabilcesc.ro infatiseaza o imagine clara a faptului ca ele sunt avantajoase in raport cu piata de profil.

Contabilicesc.ro poate fi contactata telefonic, la numerele 021.725.45.65 si 0726.383.953.